Putovanja

7 trikova za kupovinu najjeftinije avio-karte

Pratite avio kompanije na društvenim mrežama, jer neki koriste isključivo ove kanale za promotivne akcije i ponudu avio-karata po jeftinijim cenama.

  1. Istraživanja su pokazala da se najjeftinije karte mogu kupiti kada se traže tačno 57 dana pre željenog polaska. Dobro ćete proći i ako bukirate svoje mesto na avionu i ranije od toga.
  2. Želite da odletite u London, ali ne možete da pronađete jeftinu kartu? Pokušajte da nađete kartu za neku drugu evropsku destinaciju sa zaustavljanjem u Londonu, pa se tamo iskrcajte. Ova metoda zahteva više utrošenog vremena, ali se na njoj može uštedeti.
  3. Pratite avio-kompanije na društvenim mrežama, jer neki koriste isključivo ove kanale za promotivne akcije i ponudu avio-karata po jeftinijim cenama.
  4. Iako su povratne karte u pravilu najbolje opcija za jeftina putovanja, nekad se isplati kupiti dve jednosmerne karte. Pratite što je više moguće internet stranica da biste saznali najbolje ponude. Takođe, imajte na umu da neke stranice prate koji se letovi najviše pregledaju pa mogu da povise cenu ako primete velik interes za određenu destinaciju. Izbrišite istoriju na svom računaru pre nego što se upustite u kupovinu.
  5. Ponekad avio-kompanija nudi bolje cene za kupovinu avio-karata na svojim službenim stranicama nego preko pretraživača. Pre kupovine, proverite sve raspoložive adrese.
  6. Neke avio-kompanije nude bolje cene osobama koje kupuju avio-karte iz iste države u kojoj se nalazi sedište kompanije. Da biste iskoristili ovu pogodnost ponekad je potrebno samo promeniti zemlju u padajućem meniju na službenoj stranici avio-kompanije.
  7. Popusti za avionske karte nekad se mogu naći na stranici coupons.com.
putovanje-avionom-sa-decom
Pixabay.com

Savet plus:

Dobro proverite šta kupujete. Ako se nekad cena avio-karte čini predobra da bi bila istinita, moguće je da nećete biti zadovoljni konačnim rezultatom.

Uvek proverite da li se uz kartu mora platiti aerodromska taksa, dodatni iznos za prtljag ili osvežavajuća pića, pa tek onda donesite odluku o tome šta vam se isplati da kupite.

10 najčudnijih zabavnih parkova sveta

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

11 Shares
Share via
Copy link