Film Lifestyle

5 najboljih snežnih filmova

Ovo su meseci kada uživamo u zimskoj čaroliji na snegu ili uz topli čaj i dobar film. Preporučujemo sledećih 5 snežnih filmova za ovo hladno vreme.

Frozen (2015)

frozen-crtani-praznici

Elsa, princeza Arendella, ima natprirodne moći pomoću kojih može od leda i snega da sagradi i stvori sve što poželi. Ona je postala omiljeni dečiji lik iz crtaća. Frozen je najbolji Disneyjev crtani film još Kralja lavova, koji vraća veru u magiju. Frozen govori o dve  sestre, princeze skandinavskog kraljevstva Arendelle, čiji je odnos stavljen na iskušenje, nakon tragične nesreće u kojoj su im poginuli roditelji.

Ice Age (2002)

Ova crtana snežna avantura smatra se jednim od najboljih filmova za zimske dane. Naša Zemlja je pre bila pred valom hladnoće i novim ledenim dobom. I ovaj put će vas nasmejati mamut Manfred i pričljivi lenjivac Sid. Oni su na putu da pomognu ljudskom detetu kojeg su spasili iz kandža tigrova predvođenih Sotom. I naravno nije zima bez veverice. Ovaj film i njegovi nastavci su omiljeni dečiji filmovi koje rado gledaju i odrasli.

Edward Scissorhands (1990)

U zamku na vrhu brda je nastao Edvard, najvažniji produkt ludog pronalazača. Smrt je nažalost sprečila pronalazača da završi svoje remek-delo. Edvardu nedostaju šake, ali umesto njih on ima par veoma oštrih makaza. Glavnu ulogu tumači neodoljivi Džoni Dep. Uprkos mogućnosti da saseče i povredi svakoga na koga naiđe, Edvard je nežno stvorenje koji najviše od svega želi da bude voljen i prihvaćen.

Srećno stopalo (Happy Feet, 2006)

Sjajna zimska priča o pingvinu koji nije poput ostalih pigvina, jer voli da pleše, umesto da kao svi ostali “normalni” peva.

Dok si ti spavao (While You Were Sleeping, 1995)

Ova američka romantična drama će vas nasmejati. Ukoliko volite romantične filmove uživaćete uz ovaj film iz 1995. godine. Glavnu žensku ulogu tumači Sandra Bulok. Ona radi na železničkoj stanici, a tajno je zaljubljena u mladog advokata koji je nikada nije ni primetio. Piter je baš na Božić napadnut od huligana, koji ga onesvešćuju i ostavljaju na šinama. Lusi ga je spasila i odvela u bolnicu, ali problem nastaje kada njegova porodica pomisli da je ona njegova verenica.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

20 Shares
Share via
Copy link