Lifestyle Novi Sad

5 najboljih hotela u Novom Sadu na Booking.com

Novi Sad je grad koji neretko otvara svoja vrata turistima iz raznih delova sveta. Novosađani će naravno reći da je ovo najlepši grad u Srbiji, ali tog mišljenja su i mnogi stranci koji obilaze naše predele. Ako prošetate centrom grada, obavezno ćete naići na grupicu putnika, sa aparatima i vodičem koji uživaju u blagodetima novosadske istorije.

Booking sajt je jedan od poznatijih pretraživača ukoliko vam je neophodan odličan smeštaj ili povoljna turistička destinacija. Bilo da putujete zbog posla ili samo kako biste uživali i otkrivali nove stvari, ovaj sajt je idealan za pronalaženje svega šta vam treba.

Za vas smo izdvojili 5 najboljih hotela u Novom Sadu na Booking-u. Lista je pravljena prema najvišim ocenama posetilaca i utiscima gostiju.

hotel-fontana-novi-sad

Hotel Fontana

Nikole Pašića 27, Novi Sad

Ovaj izvanredan hotel na booking-u ponosno nosi ocenu 9,0. Odlikuje se blizinom gradskog jezgra, čistoćom, prostranošću i odličnom hranom. U ponudi je besplatan Wi-Fi. Najpoznatija lokacija Novog Sada, Petrovaradinska tvrđava udaljena je svega 2 km.

Ovaj hotel je renoviran 2018. godine. Sobe su klimatizovane, sa TV na kojima možete gledati satelitski program.

Podovi su drveni, kupatilo poseduje fen za kosu kao i besplatan toaletni pribor.

Pohvala turista i onih koji su boravili u hotelu Fontana jeste lokacija mesta koja se najviše dopada zaljubljenim parovima. Tradicionalni i internacionalni specijaliteti na bazi švedskog stola, su još jedna dodatna preporuka gostiju ovog hotela.

Osoblje radi non-stop tako da u svakom trenutku možete da se prijavite ili da potražite prevoz do aerodroma. Strani jezici su ovde prioritet, stoga komunikacija sigurno neće predstavljati prepreku.

Hotel-Vila-Park

Hotel Vila Park

Nikole Tesle 1, Futoški park, Novi Sad

Nedaleko od samog centra grada kao i 2,7 km od petrovaradinske tvrđave i Exit festivala nalazi se ovaj raj okružen zelenilom, prirodom i fantastičnim pogledom na vrt. Ovde ćete uspeti da odmorite sva vaša čula. Ocenjen na Booking-u sa ocenom 9,4 ovaj izvarendni hotel nudi gostima sve što im je neophodno.

Besplatan Wi-Fi u celom objektu kao i besplatan parking je povoljnost ovog mesta. Gosti hotela su najviše impresionirani tihim, relaksirajućim okruženjem kao i vrtom u kome mogu dodatno pronaći trenutke odmora.

Doručak je na bazi švedskog stola dok se gostima sviđa i cena samog smeštaja koja je za ovu lokaciju i ovaj tip hotela veoma primamljiva i povoljna. Ne morate nositi svoje peškire oni su ovde obezbeđeni kao i mogućnost odličnog šopinga, što je još jedna karakteristika hotela Vila Park po savetu onih koji su ovde boravili.

hotel-Leopold I-novi-sad

Hotel Leopold I

Petrovaradinska tvrđava, Petrovaradin

Prelepi pogled na Novi Sad i nezaboravne zalaske sunca čiji se kosi zraci lenjo prostiru preko krovova grada, nudi hotel Leopold I sa petrovaradinske tvrđave. U baroknoj zgradi ovaj hotel ima u ponudi luksuzne, klimatizovane smeštajne jedinice sa panoramskim pogledom na grad.

Na osnovu recenzija gostiju i posetilaca hotela Leopold I preko sajta Booking ovaj smeštaj je dobio ocenu 9,1.

Turistima se najviše dopada pogled iz hotela. Ovde vam je obezbeđen besplatan Wi-Fi kao i parking, dok se usluge wellness centra dodatno naplaćuju.

Centar grada je udaljen na svega 10ak minuta hoda, dok sam hotel nudi dosta aktivnosti koje možete iskoristiti besplatno ili uz doplatu. Na petrovaradinskoj tvrđavi se organizuje i Festival Exit, što je još jedan plus da se smestite u Leopoldu I i doživite spoj ambijenta 18. veka i urbane svetske muzike.

Zbog toga je ovo lista top 5 najboljih hotela u Novom Sadu na Booking-u.

hotel-prezident-novi-sad

Prezident Hotel

Futoška 109, Novi Sad

Hotel Prezident je smešten nedaleko od centra Novog Sada. Na booking-u je ostvario visoku ocenu 9,0 kao idealna smeštajna jedinica za parove.

Ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za kompletan odmor. Besplatan internet kao i parking su na prvom mestu.

Hotel je opremljen otvorenim i zatvorenim bazenom kao i spa centrom, teretanom i salonskim barom gde možete da uživate u omiljenom piću ili koktelu sa partnerom.

Gosti Prezidenta ističu ljubazno osoblje, ukusnu hranu, udobne krevete i čiste bazene. Jedan veoma popularan i prijatan hotel koji se trudi da ugodi svim vašim čulima. Ovde ćete pronaći i uslugu čuvanja dece, a osoblje hotela se sporazumeva na tri svetska jezika.

hotel-vigor-novi-sad

Garni Hotel Vigor

Jožef Atile 2, Novi Sad

Garni hoteli organizuju samo doručak, stoga je izbor hrane u hotelu Vigor na bazi lokalne kuhinje i švedskog stola. Osoblje nudi i mogućnost prilagodljivog menija za poseban režim ishrane, ukoliko to zatražite. Smešten u miran deo grada, na 3 km od samog centra ovaj hotel privlači turiste koji vole tišinu i prijatnu atmosferu. Ocenu koju je ostvario na Booking-u, zahvaljujući zadovoljnim gostima je 9,1.

Osoblje je izrazito ljubazno i predusretljivo. Sobe su opremljene klima uređajima, TV, besplatnim internetom i extra dugačkim krevetima za udoban odmor. Gosti mu se često vraćaju. Hotel Vigor spada u kategoriju primamljivih hotela, zbog nenadmašive i povoljne cene smeštaja.

Vigor hotel kao i mnogi drugi nudi atrakcije poput vožnje biciklom ili organizovane pešačke ture. Novi Sad je grad opremljen biciklističkim stazama, tako da je naša preporuka da iskoristite ovu pogodnost Garni Hotela Vigor.

Lista najboljih hotela u Novom Sadu na sajtu Booking nije kratka. Ovde možete pronaći još veliki broj primamljivih sadržaja, međutim prema našim ukusima i ukusima turista koje borave u našem gradu, ovo je top 5 najboljih hotela u Novom Sadu na Booking-u.

Gde je najjeftiniji smeštaj u Novom Sadu?

Irma Mićanović

Večiti sanjar, veruje u dobro u ljudima, a svet posmatra kroz šarene naočare. Poklonite joj dobru knjigu i bićete na spisku njenih najboljih prijatelja, celi život. U sledećem životu želi da živi u svetu Terija Pračeta.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link