Godišnji horoskop Horoskop

3 znaka će naročito propatiti do 1. aprila 2021, a samo od njih zavisi da li će prigrliti šansu

Astrolozi već imaju predviđenje za narednu 2021. godinu. Mnogi od njih nisu optimistični, kada je sledeća godina u pitanju, a evo šta možemo da očekujemo.

Prema astrologu Džozi Grosi 2021. godina je vreme da se napuste stari obrasci i započnu novi.

– Setimo se kako je bilo na početku dvadesetog veka sa automobilima, ljudi u početku nisu mogli da ih priušte, koristili su bicikle i konje. Automobili su za njih bili novotarija koja je opasna, ali vremenom su morali da prihvate automobile koji su u potpunosti promenili život i omogućili svima da idu dalje kroz proces razvoja, zajedno sa tehnologijom. Tako je i sada, mi smo na pragu nečeg novog, moramo da naučimo te nove veštine koje su potrebne da bi nastavili da se razvijamo – kaže Džozi.

Tokom 3 meseca zime, kroz naročito težak period proći će Blizanci, Strelčevi i Vage. Ukoliko sada ne uspeju da ponove životne lekcije i ne sagledaju svoju situaciju racionalno, njihova agonija trajaće mnogo duže.

Za Device, Ribe i Rakove ovo je prilika da saberu utiske, i da prihvate udarce koje su dobili u toku ove veoma izazovne godine. Iskustvo koje je donela ova godina, trebalo bi mnogima da donese jasnoću i da shavate gde su grešili i šta sada moraju da preduzmu povodom toga.

– Naredna godina biće veoma teška bar do aprila, posebno za one koji već sada ne počnu da rade na sebi i da sređuju svoje dvorište, to je jako bitno. Biće teška godina, ali lakša od ove ukoliko se naviknemo na činjenicu da se oko nas dešavaju promene i da moramo da ih prihvatimo i da živimo sa njima, idemo napred – kaže Džozi u svom videu.

Sva pitanja koja se sada rađaju u glavama ljudi, mogu dobiti odgovore tek na kraju ovog puta, zato što je potrebno ovo teško iskustvo da bi neke stvari došle na svoje mesto i da se određeni događaji shvate.

Prema mišljenju nekih od najcenjenijih astrologa današnjice, ovaj ciklus će trajati do 2023. godine. Period do 2023. godine zapravo je jedna vrsta eksperimenta, kroz koji svi moramo da prođemo, ali ono što je bitno za sve znake je da zadrže i neguju ono što je dobro u njima, a da u ovom periodu otpuste sve ono što im ne služi.

4 savršene kombinacije Zodijaka kojima je suđena večna ljubav

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

389 Shares
389 Shares
Share via
Copy link