sandra-siladjev-dinja
Magazin Lifestyle

Bez dlake na jeziku Dinja će ti reći 12 razloga zašto si Luda žena

Na Instagramu je svi znaju kao Dinju, dok je njeno pravo ime Sandra Silađev. Ona je profesionalna glumica, a sa svojim video snimcima, bez dlake na jeziku, brzo je postala zvezda i sinonim „žene koja ti sve saspe u lice“. Volimo je što je takva kakva jeste, iskrena, otvorena dok u njenim postupcima pronalazimo vlastite reakcije na mnoge životne situacije – piše B92.

„Svaki dan gledati u sebe poslednje četiri godine je čudno i nije to bio plan, ali na kraju se ispostavilo da je to tako“, rekla je Dinja za TV Prvu.

Pojasnila je da zapravo ne gleda ona samu sebe, već drugi ljudi gledaju sebe kroz nju.

„Sad jer to već profesionalna deformacija, koristim svaku priliku da sve što mi je zanimljivo snimim. Sretnem nekog, ispriča mi šta mu se dogodilo ili nešto što sam ja doživela i onda snimim“, rekla je Dinja.

Nedavno je objavila klip u kojem poručuje da kad god žene ispoljavaju neku emociju, okolina ih karakteriše kao „ludu ženu“, a na osnovu tog zapažanja postavlja se ovih dana umetnička izložba na kojoj će i Dinja biti gost.

Inače, popularna Dinja je u emisiji „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ bila gost povodom 14. Festivala internacionalnog studentskog teatra, koji počinje danas u Beogradu pod sloganom „Samospoznaja“.

Čika Zoki je kralj srpskog Instagrama, a njegova priča vredna je naše pažnje

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

26 Shares
Share via
Copy link