Lifestyle

10 najpoželjnijih muškaraca današnjice

Oni su bogati, slavni, uspešni i milioni im zavide. Predstavljamo vam listu najpoželjniijih muškaraca današnjice.

Džordž Kluni

Ovaj holivudski zavodnik je prvi put osvojio ženska srca ulogom doktora Rosa u seriji „Hitna služba“. Nakon toga, nastavio je da ređa brojne uspešne uloge, a počeo je da se bavi i produkcijom. Iako su svi mislili da će ostati večiti samac on se oženio advokaticom Amal Alamudin.

Dzordz-Kluni

Adam Levin

Adam Levin nas je prvo osvojio svojim glasom, a onda i stasom. Svetsku slavu je stekao nastupima sa svojim bendom Maroon 5.  Osim toga, nekoliko puta je glumio  u filmovima i serijama. Prošle godine se oženio manekenkom Bahati Prinslu.

Adam-Levin

Kelan Lac

Kelana smo prvi put primetili u filmu „Sumrak“, gde je tumačio zgodnog vampira Emeta. Ovaj 30-ogodišnji momak nije samo glumac, on se bavi i modelingom. Osim toga, poznat je i po tome što je veliki zagovornik borbe za prava životinja.

Kelan-Lac

Orlando Blum

Orlando Blum u dosadašnjoj karijeri ima mnoštvo uspešnih filmova – „Pirati sa Kariba“, „Troja“, „Gospodar prstenova“, „Pad crnog jastreba“, „Nebesko kraljevstvo“, „Hobit“… Ovaj simpatični Britanac je bio oženjen manekenkom Mirandom Ker sa kojom ima sina.

Orlando-Blum

Dejvid Bekam

Dejvid Bekam je bivši fudbaler, koji i nakon završetka profesionalne karijere mami ženske uzdahe. Osim sportom, bavi se i modelingom i snimio je brojne reklame. Oženjen je modnom kreatorkom Viktorijom Bekam sa kojim ima 3 sina i ćerku.

Dejvid-Bekam

Čening Tejtum

Čening je poznat po svojim ulogama u filmovima „Uhvati ritam“, „Magični Majk“, „Na Tajnom zadatku“, „Dragi Džone“…Bavio se i manekenstvom i plesom. Na snimanju filma „Uhvati ritam“ upoznao je svoju Dženu Devan sa kojom je u srećnom braku od 2006. godine.

Cening-Tejtum

Stiven Amel

Ovaj kanadski glumac je svetsku popularnost stekao ulogom Olivera Kvina u seriji „Arrow“. Glumio je i u drugim serijama, ali najčešće su to bile sporedne uloge. Oženjen je glumicom i modelom Kasandrom Džin sa kojom ima ćerku.

Stiven-Amel

Ijan Somerhalder

Ijana smo prvo zapazili u seriji „Izgubljeni“, ali postao je planetarno slavan kada je dobio ulogu vampira Dejmona u seriji „Vampirski dnevnici“. Jedno vreme je bio u vezi sa koleginicom Ninom Dobrev, što je samo povećalo njegovu popularnost. Sada je u srećnom braku sa glumicom Niki Rid.

Ijan-Somerhalder

Teo Džejms

Svetsku popularnost je stekao ulogom u filmu „Divergent”, iako je i pre toga glumio u nekoliko popularnih filmova. Ovaj 30-ogodišnji glumac je rođen u Oksfordu. Završio je filozofiju, ali je odlučio da je ipak gluma njegov životni poziv. Pored glume ovaj momak se bavi i pevanjem.

Teo-Dzejms

Henri Kavil

Henri Kavil je prvi put osvojio ženska srca ulogom u seriji „Tjudorovi“. Gledali smo ga i u „Crvenkapi“, „Zvezdanoj prašini“, „Tristanu i Izoldi“ i „Besmrtnicima“, a onda nam je oduševio ulogom Supermena u filmu „Čovek od čelika“. Ovaj zavodnik je trenutno slobodan.

Henri-Kavil

195 Shares
195 Shares
Share via
Copy link