Lifestyle Putovanja

Top 10 najluksuznijih kafića na svetu

Roberto Cavalli, Sen Trope

Kafe je uređen u modernom stilu i oni koji su ga posetili kažu da je pravo mesto za sladokusce. Ovaj kafe se prilagođava mušterijama, pa tako ujutru služe branč, uveče večeru, a za vreme happy houra održavaju se nastupi DJ-eva.

Roberto-Cavalli-Sen-Trope

Café de la Paix, Pariz

Ovaj kafić je jedan od najpoznatijih u Francuskoj. Branč na ovom mestu košta oko 85 evra, a sastoji se od raskošnog jela i pića. Emil Zola i Gi de Mopasan bili su ljubitelji ovog kafića, pa je često i to jedan od razloga zašto ga ljudi posećuju.

Cafe-de-la-Paix-Pariz

Bvlgari, Tokio

Ovaj dizajnerski kafić u Tokiju je nadaleko poznat po svom luksuzu. Jedna čokolada koja se proizvodi ovde košta oko 16 dolara. Ambijent je uređen otmeno, boje su neutralne, a atmosfera je opuštajuća.

Bvlgari-Tokio

Bloomsbury Café, Dubai

Na ovom mestu možete da probate kapkejkove koji su jedni od najboljih u svetu. Osim toga, u ovom kafiću možete da naručite i najskuplji kapkejk koji košta 1.000 dolara. Jedan od sastojaka ovog kolačića je i zlato.

Bloomsbury-Cafe-Dubai

Florian, Venecija

Kafe Florian postoji od ranog 18. veka i od ostalih se razlikovao po tome što su ovde smele da dolaze i žene. Kafić je delimično i muzej, pošto poseduje privatnu kolekciju umetničkih dela. Ovo mesto je pravi odabir za sve ljubitelje istorije i kulture.

Florian-Venecija

Pročitajte koji su najlepši dvorci na svetu

 

593 Shares
593 Shares
Share via
Copy link