Lifestyle Magazin

10 najgorih uleta ili kako nikad ne dobiti priliku

Svakoga dana u svakoj prilici muškarci (ali i žene) nastoje osvojiti srca ovih drugih (ili trećih, sasvim nevažno). Sve bi to bilo sjajno da se prilikom osvajanja ne dese neke od kardinalnih gluposti, a koje sebi ipak više (barem iz moje vizure) dozvole muškarci. Oni uleću sa pričom, koja čak i kad nema nikakve osnove, izgleda da je nekad negde nekom prošla, nakon što je i taj neko morao popiti hektoliktre alkohola da se oduševi. Bude tu i nekih mogućnosti shvatanja promašaja kao simpatičnih, ali to obično znači da ste ili veoma zgodni ili je ona dovoljno pijana. U suprotnom, ovo su najgori uleti ikad.

Sve ti mogu kupiti

Likovi koji misle da njihov rent a car mercedes i zlatni sat kupljen preko interneta imaju vrednost očigledno još uvek stavljaju briljantin na kosu i izbacuju mišiće na šanku. To je tip muškarca koji veruje kako sve žene u klubu čekaju njega da ih vrati kući nakon što im pošalje piće, a usput im objasni kako je sin od tate koji drži firme po gradu.

Nisam kao drugi

Jednako kao što je glupo tvrditi da su svi isti je i to da se opravdate da niste kao drugi. Prvenstveno jer ćete sami sebi iskopati neku jamu u koju ćete pasti, a drugo što priča da niste takvi ima kontra efekat. Zašto tvrditi nešto o sebi, ako postoji realna mogućnost da vas se upozna? Nisam kao drugi priča u klubu iza ponoći i bogzna kojeg pića, nema šansu čak ni da ste poslednji primerak „nisamkaodrugi“ muškarca.

kafa-laptop-online

Online muvanje i ponude tela

Da je internet prostranstvo donelo i neke nastrane likove svedoče  i primeri koji ničim izazvani šalju uvodne poruke, tek da najave fotografsko šokiranje. Priča glasi obično tako da vam se u inboxu nađe nečiji polni organ kao primer da on ima potencijala. Očigledno i ima, ali za blok listu.

Ti si nešto posebno

On je drugačiji od drugih, a ti posebna i vi ste idealan par za dijagnozu. Priča o posebnosti je izlizana, kao i ona u sledećoj stavci, a koja nepotrebno od čoveka pravi budalu. Vrlo verovatno da ste oboje sretali slične ljude, ali prosto trenutno ste u prilici da se upoznate, što vas ne čini posebnima, već zateknutima u trenutku.

Inače ovo ne radim

O ovome pričam. Muškarac koji uleće sa pričom kako inače to ne radi-laže! A nejasno je samo to zašto bi ikome ta priča bila poželjna, jer ako sam ja pokusni kunić tvoje muškosti, neka hvala. Radije bih da to radi neko ko zna.

par-plaza

Ono mi nije cura, već drugarica

Zauzeti likovi koji uleću nisu kažnjivi niti im se može osporiti uletanje, čak nekad i više od slobodnih. Ali čemu priče da ste slobodni ako niste? Korektnije je reći i sledeću stavku, ostavljajući odluku na ženi da shvati da li joj takvo iskustvo uopšte treba.

Oženjen sam, ali…

Brak je u krizi, papiri za razvod upravo predati, deca, nekretnine, inače nema ništa od ljubavi više u braku. Laž takođe! Mrvicu korektnije od prethodnog „svaka mi je rodica“ muškarca, ali ponovo laž i glup ulet, jer realno kome je loše u braku on u njemu već duže nije.

Ovo je moja ponuda

Likovi koji kao da su na pijaci idu otvoreno sa namerom da vam kažu da je to „za jedno veče“ ili da traže vezu su realnost. Ali ne i poželjna grupa za prilazak, jer ko još to radi? Osim što ćete ozbiljnom pričom o planovima za budućnost udaljiti ženu od sebe vi ćete stvoriti i drugu situaciju, ako odlučite da se vodite onom „ovo je za jedno veče“ opcijom. A ona je takva da niko ne traži da definišete ponudu, koja se ionako može odbiti.

muskarac-kosulja

Imam druga za tebe

Ne samo da je ovo glupo, već i krajnje otrcano, a pri tome i rizično, jer ako dobar (fizički) drug kaže da ima druga za mene, a taj pritom ne izgleda nikako onda bolje da ga nema. Muškarac koji nema petlju da priđe sam, ne treba slati ni „kurira“ jer bi se lako moglo desiti da „pošiljka“ nestane.

Ništa ne gubiš, ništa ne dobijaš

Ok, ovaj drugi dio vam neće priznati, ali ako je ulet potkrepljen izjavom da ništa ne gubite da pokušate onda je potpuno besmisleno da čisto iz dosade uzmete nešto što u suštini niste ni trebali. Ipak, svedočimo mnogim besmislicima pa se i veza iz dosade čini kao sasvim ok opcija. Uostalom, ništa ne gubite ako pokušate.

Ovakvi tipovi će prevariti i razočarati i one do kojih im je mnogo stalo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Sara Velaga

Zaljubljena u olovku i papir, koje povremeno vara sa tastaturom. Sve zbog jedne iste ljubavi prema pisanoj riječi.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link