Srbija

Ovo je nasilnik koji se iživljavao na ženi iz Zrenjanina, nožem joj urezao inicijale po telu

napadac-zrenjanin
Foto: Facebook

Ljuba N. (32) i njegov maloletni drug (17) iz okoline Zrenjanina, osumnjičeni su da su pre dva dana upali u porodičnu kuću S. K. (68), prvo je mučili, a zatim zverski silovali, da bi je na kraju opljačkali.

Kako su mediji ranije pisali, nesretna žena ima tešku životnu priču, što su dvojica muškaraca znali i iskoristili.

– Obojica sinova su joj preminuli, jedan pre manje od dve godine, a drugi pre pet. Mučila se, ovo je strašno šta je dočekala. Sve se dogodilo pre dva dana, kolima su došli do njene kuće, nakon čega su dvojica ušli unutra, a druga dvojica su ostali u kolima. Upali su joj u kuću, a potom je mučili i zlostavljali, da bi je na kraju, kada se onesvestila od torture, silovali i opljačkali – kaže izvor portala Nova.rs.

Kako dodaje, nesretna žena je kada je došla svesti jedva otišla do prvih komšija i molila za pomoć.

– Oni su prijavili policiji koji su brzom i efikasnom akcijom uhapsili dvojicu muškaraca iz istog mesta, a za još dvojicom se traga, za koje se sumnja da su im pomagali i vozili ih – kaže naš sagovornik.

Kako je Kurir saznao, nasilnici su se surovo iživljali da bi u jednom trenutku uzeli nož i ženi na telo urezali inicijale.

Nesretna žena je prevezena u zrenjaninsku bolnicu, gde su joj konstatovane brojne povrede, a detaljnim analizama je utvrđeno da je žena silovana.

Užas u Zrenjaninu, muškarac (32) i maloletnik silovali i opljačkali ženu (68)

Čitajte Luftiku na Google vestima

241 Shares
241 Shares
Share via
Copy link