Kolumne

Zoranahh ne želi frajera iz Srbije, čak i da je najbolji na svetu

zoranaah

U emisiji na srpskoj televiziji, u Srbiji, u kojoj se priča srpski, modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zoranaah je na srpskom rekla: Može da bude i najbolji frajer na svetu, ali ako je iz Srbije za mene ne postoji!

I dodala: Ja sam mnogo toga doživela u životu, ali mi je najtužniji dan bio kada sam morala da se vratim u Srbiju. Čak sam ostala u jednoj lošoj vezi godinu dana duže samo da ne moram da se vraćam ovde.

Da pišem scenario ovde bi sad stajalo velikim slovima PAUZA.

Zoranahh je za mene apsolutno nebitan lik, ali postoji misterija od 873 hiljada pratilaca na njenom instagramu, mahom devojčica za koje se nadam da ne žele da budu kao Zoranahh, jer ako je prate da bi slušale njene “savete”, onda su oni redom: pržiti se u solarijumu, ubaciti silikon u usta, stati u kupaćem na skije, trpiti lošu vezu samo da ne moraš nazad u zatucanu Srbiju koja ne razume čime se baviš i sputava te poslovno.

Zaista, čime se ti baviš?

Eto ko su uzori našoj deci, prasad i blogerke koje trpe lošu vezu samo da se ne vrate u Srbiju u kojoj imaju ogromnu publiku histeričnih devojčica koje su napravile haos pretprošle godine na Sajmu, na štandu gde je Zoranahh potpisivala svoju “knjigu”. Tamo negde gde je ne guši, ne bi znali za nju. Ovde je zovu u emisiju da podignu gledanost. I ja pišem o njoj. Tužno.

Ali, mogu da obrnem igricu, bar da pokušam, pa da devojčicama kažem, za početak, da koža pamti i da svaki odlazak u solarijum povećava rizik od karcinoma kože.

Možda vam to sad nije važno, ali biće vam kasnije, kada budete želele da budete zdrave i žive svom detetu ili samoj sebi.

Usta su važna samo kao kapija kroz koje izlaze reči. O njima, rečima, vodite računa. Penjati se go na skije nikada neće biti normalno, koliko god njih da se popne u kupaćem na njih. Batalite to. Gluposti.

Pas se ne umiruje lekovima, iako će vam Zoranahh reći da su to tabletice na biljnoj bazi. Ako ne možete sa lavežom psa, ne kupujte ga radi trenda. Pas nije trend i asesoar za poziranje, već ljubav. Udomite ga.

Nije važno gde momak živi, već da li vam odgovara. A ako vam odgovara onda zajedno odete gde želite.

Nije sreća biti Zoranahh, ili bilo koja druga dežavu blogerka, jer da je sreća ne bi očajavala u emisiji o tome kako je guši Srbija i kako njoj ne može da se desi da se zaljubi u momka iz Srbije i kako je tamo negde mnogo bolje za posao kom ne znam ime.

Nađite zdrave uzore od kojih možete nešto da naučite, a da to ne bude kako da namestite telo da pokažete da i vi “rebra za trku imate”. I sise, okrugle, podignute, velike, ko kip stoje. I usta. I psa. I šampanjac u đakuziju iz kog vam viri gola guza sa kupaćim negde u dubini nje.

Nađite uzore koji vas neće “učiti” kako biti glamurozan (a ipak sjeban), već kako živeti glamur sa onim što imate.

Kako je Jeremić Jovana još jednom odvalila glupost pa ostala živa

Jovana Kešanski

Ja sam novinar, kolumnista. Nisam zapisničar. Prenosim svoje utiske o onome što me pokrene.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Svima nama bi takodje bilo bolje da si ostala tamo negde i nika se ne vratila,ali ako nisi shvatila taj svet za kojim ti ludujes i koga tako jako volis ,jednostavno ne voli tebe i ti mu ne trebas. Jer da si pametna i skolovana ,veruj mi taj bio svet nasao nacina da te zadrzi a ovaku su nasli nacina da te najure jer ono sto ti imas da im ponudis moze da se kupi za 3-4 hihljade eura u svakoj osrednjoj klinici za plasticnu hirurgiju koju oni drze za seljanke poput tebe.
    Verujem da si jako nesretna osoba jer ziveti medju onima koje si odbacila i biti odbacena od onih gde si osecala da zivis punim jefinim silikonskim “plucima”nije bas lepo i za pohvaliti se.
    Zoranaah mogu ti reci da je jeftina prostitucija i na zapadu zabranjena a za ekskluzivnu nemas niti stila niti izgleda a o pameti ne bi da pricamo.

generic vignette (DESK luftika.rs)
2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link