Magazin Srbija

Narod Loznice Zoranu dočekao zviždanjem, pozdravili je sveštenici, stručnjaci za rude

mihajlović
Foto: Fonet

Ministarku energetike i rudarstva Zoranu Mihajlović dočekali su juče u Loznici, kako joj i dolikuje,  uz zviždanje i povike građana koji su protestovali protiv projekta Jadar.

Koliko je Mihajlovićeva dobrodošla govore i  transparenti „Ne damo Jadar“ i „Marš sa Drine“, a njen ulazak u zgradu je ispraćen zviždanjem i povicima građana.

Iz nepoznatih razloga na ulazu su je dočekala sveštena lica, al kako kaže jedan od komentara na ovaj video “Super smo mi s obzirom da nam se popovi pitaju i za rudnike očigledno”.

Ministarka se na to što su joj zviždali neprekidno,  nije obazirala, već je s osmehom prošla pored protestanata. Nju nikad i nije bilo briga za narod, što nam godinama dokazuje.

Ministarka  je naknadno izjavila da će građani biti upoznati sa rezultatima analiza pa će onda, kako je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio, odlučiti o tome hoće li se realizovati projekat „Jadar“.

– Loznica je oduvek bila poznata po rudarstvu, a neki iz bivše vlasti su uništavali fabrike. Mi treba da budemo odgovorni i da govorimo samo istinu i zato želim da pošaljem poruku da kao što smo sve do sada radili zajedno, to ćemo raditi i dalje – rekla je Mihajlović, piše Novas.

Zoko, srećan ti rođendan. Kaži svojima da uzmu milijarde, ali neka deci ostave malo vode, zemlje i vazduha

 

770 Shares
770 Shares
Share via
Copy link