Magazin

Mihajlović optužili da ugrožava Vučića, ona im preporučila „da je spale na lomači“

Zorana Mihajlović

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović danas je, komentarišući napade na nju u medijima, rekla da radi za svoju državu najbolje što može i da rezultati nečijeg rada treba da budu jedino merilo.

Kaže da su napadi očekivani, s obzirom na to da predstoji formiranje nove vlade.

„Verovatno su razlozi napada to što sam drugačija, što sam nešto bolje uradila i to što mislim da jedino rad i rezultati treba da se računaju, a ne intrige i rekla-kazala“, istakla je ona na TV Hepi.

Kako je napomenula, osnovno pitanje jeste ko je napada, jer „iza njih ne stoje ni rezultati, a ni rad“.

„Kada vidim ko me napada i kritikuje, to je smešno“, kazala je Mihajlović.

Ona se osvrnula na izjave narodnog poslanika i člana Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića rekavši da je on zloupotrebio državnu funkciju zarad privatnog biznisa, te da sve što on kaže nema nikakvu težinu.

„Ja ne pripadam tom svetu koji koristi uvrede i psovke – isto je i sa tabloidima kojima je sada glavna tema koju šminku koristim, kakva mi je kosa i da li imam numerologa. To je neozbiljno i smešno“, rekla je ona.

Prema njenim rečima, iako neki tvrde da ona ugrožava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, niko ne treba da ga brani od nje.

„Jedino rešenje je, izgleda, da me spale na lomači i problem je rešen“, kazala je Zorana Mihajlović.

Mihajlović je rekla i da bi ponovo „kolutala očima“ zbog premijerke Ane Brnabić, kada bi se ponovila situacija zbog koje je to učinila pre nekoliko godina na predstavljanju rezultata Duing biznis liste.

Ona je za TV Hepi rekla da je tada resorno ministarstvo uvelo elektronsku građevinsku dozvolu i da je to bila revolucija u Srbiji jer se dozvola više nije čekala sedam godina, nego 15 dana, ali da je premijerka zahvalnost za to pripisala Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

„Jesmo radili sa NALED-om, ali daleko od toga da je NALED vodio sve to. Vodila je država, imali smo političku volju“, rekla je Mihajlović.

Ona je navela da je to zasluga bila ministarstva građevina na čijem je čelu tada bila, a premijerka je izrazila zahvalnost NALED-u.

„I kako da vam kažem…ja bih opet kolutala očima na tu rečenicu“, rekla je Mihajlović.

Mihajlović je rekla i da je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov u trenutku kad je najavio posetu Srbiji znao da nema uslova za to, i ocenila da nije ni trebalo da razmišlja da dođe u ovom trenutku.

„Naravno da je znao i svima je to jasno. Svi su sve znali“, rekla je Mihajlović za TV Hepi, na pitanje da li je Lavrov znao da neće moći da dođe u Beograd.

Zorana Mihajlović se slikala i pokazala lice bez trunke šminke (FOTO)

Izvor: Beta

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

59 Shares
Share via
Copy link