Magazin

Kako je reagovao Čikago na Kesićev skeč o protestima u Srbiji (VIDEO)

<img src="https://i.ytimg.com/vi/bNq11nfJ0bc

Autor i voditelj satirične emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ krajem januara je otpočeo turneju po Severnoj Americi. Zorana Kesića će tom prilikom gledali, ili je već gledala, publika u Njujorku, Bostonu, Vašingtonu i Čikagu.

Poslednji nastup imao je u Čikagu – „gradu vetra“ koji je ove zime doživeo mini ledeno doba, ali je Kesić našao način da zagreje publiku, kako drugačije nego skečom o šetnji. Tačnije, „1 od 5 miliona“ šetnji koju je ubacio na kraju skeča o gastarbajterima i vozačima kamiona u Americi, piše portal Noizz.

„U sklopu priprema za novu sezonu ’24 minuta’, pričaću svašta (i prilično loše pevati) u Čikagu, Njujorku, Bostonu i Vašingtonu. Podnaslov bi mogao da bude recimo ‘Za šaku dolara’. Ili ‘Dobar, loš, zao’, ali tako se već zove ona emisija Pljiž. Nije zgodno“, napisao je Kesić na svom Facebooku.

Ovoga puta na društvene mreže je dospeo snimak u kom je voditelj na genijalan način pomenuo proteste koji se već tri meseca održavaju širom Srbije, a podrška stiže sa svih strana – pa čak i iz Amerike.

Inače, „Kesić, priče i pesme“ je humoristička predstava koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom.

Kesić na svojoj priredbi na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.

U nastavku pogledajte kako je Kesa video gastarbajtere i zašto je bitno šetati ako ste toliko dugo prikovani za volan. Pa makar šetali i jednom nedeljno.

„Pukni zoro“, horsko pevanje i bakljada na protestu u Novom Sadu izazivaju ježenje

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

247 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap