Horoskop Horoskopski znakovi

3 horoskopska znaka koja će se od 10. marta vratiti staroj ljubavi

ljubavni par

U većini slučajeva raskid se dešava kada se jedna ili obe osobe zaljube, ali tokom Merkura, u Ribama, tri horoskopska znaka mogu otkriti da se ponovo zaljubljuju u svog bivšeg i žele da ponovo budu zajedno.

Čitava svrha raskida je da se prekine veza uz mogućnost da ponovo ‘budemo prijatelji’, nadamo se, jednog dana. Kažemo sebi da je to moguće, ali uglavnom pokušavamo da verujemo u to samo da bismo malo lakše podneli emocionalni udarac.

Za neke je, međutim, raskid promenljivo stanje uma, a ideja o pomirenju i ponovnom ujedinjenju je uvek opcija.

Tokom Merkura u Ribama, ova opcija će se obilato koristiti. Merkur u Ribama spaja elemente saosećanja, energije, brzine i dobre, čvrste komunikacije.

Ponovni susreti ove prirode biće uspešni. Čini se da je za neke parove raskid teško izvodljiv jednostavno zato što ne postoji takva stvar kao što je „pravi“ raskid.

Dakle, evo tri horoskopska znaka koji se ponovo zaljubljuju u bivšeg, tokom Merkura u Ribama od 10. marta 2022.

Bik

Nećete biti previše iznenađeni ako se ponovo zaljubite u svog bivšeg. Vratili su se u vaš život, jednostavno zato što ste – ako možete sebi priznati istinu – planirali to na ovaj način. Tranziti samo podstiču vaš plan uz malo veću brzinu.

U početku niste bili sigurni da li zaista želite tu osobu da se vrati u vaš život, ali vam se svakako sviđa i mnogo vam nedostaje, a čini se da niste našli ‘zamenu’ za njega/nju — za sada.

Takođe izgleda da niste toliko ni pokušavali da ih zamenite. Ovo može biti lenjost sa vaše strane ili činjenica da ste jednostavno još uvek zaljubljeni u ovu osobu. Znate da oni osećaju isto, pa pomislite: Zašto ne? Zašto ne probati ponovo? Ovaj put bi moglo biti čarobno.

Blizanci

Predugo ste zaglavljeni u svojoj glavi i pokušavate da izađete iz toga. Dosta je ovog neprekidnog razmišljanja, i zbpg čega? Ponavljajuća ideja da niste sa svojim bivšim i koliko vam nedostaje.

Ono što ne shvatate je da je ova misao ‘kreativna’ i da na molekularnom nivou potvrđujete prisustvo ove osobe u vašem životu.

Ne izgovarajući to naglas, potvrđujete univerzumu da, uz pomoć Merkura u Ribama, želite da se pomirite i izgladite nesuglasice sa ovim vašim bivšim, a možda i ponovo budete zajedno.

Ove misli mogu ostati u vašoj glavi, ili se mogu preseliti u realnost. Ovo je na vama: ako želite da se pomirite sa svojim bivšim i da ih vratite u svoj život, onda možete ili ostati u svojoj glavi ili pustiti Merkur u Ribama da uradi svoje.

Ribe

Čudno, ideja da se ponovo zaljubite u svog bivšeg ne deluje vam preteće ili odvratno. U stvari, to je vaša želja; zapravo želite da se vratite u vezu sa ovom osobom, iako se ne trudite da bilo šta učinite.

Spektakularni potezi nisu vaša opcija, ali ne biste bili protiv toga da dođete do te osobe i pitate je da li želi da vam se pridruži na večeri.

Zbog Merkura u Ribama, oni će biti prijemčiviji i osetljiviji na vas i vaš poziv, i verovatno će prihvatiti.

Ovaj raskid se verovatno i desio u žurbi, jer ste oboje strastveni i dramatični, i sve što ide uz to. Sada oboje osećate da ste možda pogrešili i da se sve dogodilo prebrzo. Sada oboje žurite nazad jedno drugom u zagrljaj.

Ova 4 podznaka čeka finansijski dobitak, novac će im se lepiti za ruke

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
476 Shares
476 Shares
Share via
Copy link