Magazin Novi Sad

Novosađanka prijavila Snajpera za otmicu i zlostavljanje, noćas joj zapalili 2 automobila

zapaljeni-automobili-snajper

U noći između srede i četvrtka u Stražilovskoj ulici izgorela su dva automobila koja su pripadala su porodici U. J, devojci za čiju se otmicu i prebijanje sumnjiči Slobodan Milutinović Snajper.

Snajper je po prijavi U.J. uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana, a njegova bivša ljubavnica U.J. u petak bi trebalo da da izjavu pred Tužilaštvom.

Policija paljevinu povezuje sa ovim slučajem i smatra ga vrstom pritiska na U. J. pred svedočenje, piše 021.rs.

Požar na BMW X5 i Mercedes A klase, koji su koristili U. J. i njen otac, podmetnuo je nepoznati mladić kojeg su snimile kamere sa obližnjih zgrada i policija intenzivno traga za njim.

Podsetimo, pre nepunih mesec dana policija je uhapsila Slobodana Milutinovića Snajpera zbog sumnje da je fizički napao žensku osobu, u iznajmljenom stanu na Podbari, a posle nekoliko dana tužilaštvo je saopštilo da se tereti za otmicu i 21. septembra mu je određen pritvor do 30 dana.

Novosađanka U. J. je dobila status zaštićenog svedoka, a u ispovesti koju je žrtva dala Blicu opisala je šta se dogodilo.

Inače, Slobodan Milutinović Snajper se poslednjih meseci više puta pojavljuje u vestima iz crne hronike.

On je u avgustu priveden u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao „sportski ribolov – uhvati, slikaj, pusti“. Nakon tog incidenta, Milutinović se povukao iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina. Milutinović je i dalje direktor novosadskog prvoligaša Kabela.

Prema ispovesti koju je U.J. dala za Blic, Milutinović s kojim je ranije bila u emotivnoj vezi, ju je namamio da „razgovaraju“ u automobilu, a onda ju je odvezao u iznajmljen stan na Podbari. Tamo je bila zatočena, a prema njenim rečima, Snajper ju je tukao, davio i mučio satima.

Ispovest devojke koju je pretukao Snajper: Tukao me je, davio i mučio satima

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link