Magazin Srbija

Još jedan SNS “intelektualac” zablistao na Pinku: Šta se desi kada postaneš doktor, a ni osnovnu školu nisi završio regularno (VIDEO)

zlatko lutovac
Printscreen

Zlatko Lutovac, široj javnosti malo poznat doktor ekonomskih nauka, gostovao je u jutarnjem programu na televiziji Pink i dokazao da je zaista oštra konkurencija u obaranju lestvice gluposti u ovom genijalnom sistemu.

On je na sav glas hvalio vladajući režim pri čemu je zaista imao problema da složi razgovetne rečenice u neku zdravorazumsku logiku i celinu.

Koliko ste se puta zapitali: „Bože, gde ih samo nalaze!?“

E pa očigledno postoji neki nepresušni izvor iz koga izviru ovakvi likovi čije se mišljenje i lupetaranje pušta na nacionalnim frekvencijama.

Dr Zlatko je izneo svoje stručno mišljenje o vakcinaciji, „preSedniku koji se demonstrativno uvijao u tepih u Briselu“, o ekonomskim „uspesima“ Srbije i kako ceo svet sada ide na našu vodenicu.

Govoreći o Kosovu i Metohiji, on je takođe imao jasan stav. Jasno je definisao šta je to kompromis.

– Da će i jedna i druga strana dobije sve – precizno je izrekao svoj „racionalan stav po pitanju Kosova“.

Šta smo mi to bogu toliko zgrešili, možemo preći na sledeće pitanje.

Ovo su prvi simptomi kupljenih diploma, doktorata i ostalih akademskih zvanja. Nažalost, tek će se u budućnosti osetiti prava mera tragedije koju mi danas živimo ovako nesvesni i pasivni.

Urušili su i obesmislili obrazovanje i to je jedna od najvećih tragedija našeg društva. Ko se čuva i bog ga čuva, kaže naš narod, a nas izgleda nešto baš zabole da se pričuvamo od zla.

Koje to uslove mora čovek ispuniti da bi bio podoban za napredovanje, za promociju režima i medijsko pojavljivanje?

Čini se da ti IQ ne sme prelaziti broj cipela koje nosiš do sedme godine života, te da moraš imati problem sa uobličavanjem sopstvenih misli. Kao što Vulin reče: „Piši kao što je napisano, govori kao što kaže“.

I šta onda nije jasno!?

nisam za vucica ali spasijo nas od kuronu: Šta se desi kada bot zaboravi da se izloguje (FOTO)

Antonije Kosanović

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentara

Klikni da objaviš komentar

16.5K Shares
16.5K Shares
Share via
Copy link