Putovanja Srbija

Nova neodoljiva ponuda sa Zlatibora: ‘Meze’ u gondoli za 22.000 dinara (FOTO)

gold gondola
Gold gondola, foto: printscreen

Zlatiborska Gold gondole od danas (5. januar) uvodi specijalnu ponudu, a to je branč u vazduhu.

Naime, reč je o tradicionalnom zlatiborskom obroku u kome se nalaze suvomesnati proizvodi, domaća pita, domaći sokovi, rakija, voda, kafa i kolač, a u kojem putnici mogu da uživaju tokom vožnje gondolom. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama, u terminima od 11 do 13 časova, na svakih 15 minuta, najavila je TO Zlatibor.

Kako se navodi u saopštenju, branč je namenjen za grupe od najmanje 2 osobe do maksimalno 6 osoba po kabini, a u ponudi su tri paketa branč obroka po cenama od 12.500 do 22.000 dinara. Taj najskuplji uključuje četiri platoa sa zlatiborskim zalogajima i celu pitu, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini (plus poklon iznenađenja).

Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, obezbeđen je povratak posebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli.

U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

Cena pojedinačne karte za Gold gondolu je 1.200 dinara za odrasle, 650 za decu. Za više vožnji i u grupi od 20 i više ljudi može se računati na određen popust, a cena zakupa cele kabine (predviđene za maksimalno pet osoba) je 10.000 dinara.

Izvor: Nova

6 čuda prirode na Zlatiboru koja nisu podlegla urbanističkom haosu (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
424 Shares
424 Shares
Share via
Copy link