Magazin

Slavna glumica udala se za brata od tetke i rodila mu dete, njihov incest razorio je porodicu

greta skaki 1
Foto: Profimedia

Slavna glumica Greta Skaki postala je protagonista porodičnog skandala kada je počela da izlazi sa svojim bliskim rođakom. Njen otac, Italijan, bio je “ubijen u pojam” što je njegova ćerka stupila u vezu sa sinom njegove sestre, odnosno bratom od tetke, piše Kurir.

Uprkos tome, ona se ipak skrasila sa Karlom Mantegacom, a 1997. su čak dobili i dete, Matea. Status njihove veze ostao je strogo čuvana tajna, prvenstveno zbog zvezde koja nikada nije razgovarala o svom ličnom životu i koja je poznata kao neko ko štiti svoju privatnost.

greta skaki 2
Foto: Profimedia

– Moj tata je bio duboko povređen i prilično uništen. Bio je veoma ljut, ispričala je Greta u jedinom intervjuu, priznavši da je i ona sama bila užasnuta emocijama koje je osetila prema Karlu koji je tri godine stariji od nje.

– To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mestu porodici.

– Neki od rođaka sa italijanske strane bili su ogorčeni. Mom ocu je to bilo posebno teško, jer je Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo posle toga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila.

greta skaki 3
Foto: Profimedia

– Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni.

– On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik, rekla je Skaki.

Zapravo, nedavno se govorkalo da su još uvek zajedno, pa čak i da su u braku. Međutim, Daily Mail otkriva da su se glumica i čovek koga je jednom nazvala “stenom” zapravo razišli pre više od jedne decenije.

– Razveli su se pre 12 godina, rekao je njen predstavnik Daily Mail-u. I izvor blizak zvezdi potvrđuje raskid, ali je želeo da naglasi da je sve bilo veoma prijateljski.

greta skaki 4
Foto: Profimedia

– Jednostavno su se rastali kao što parovi često rade, među njima nema nikakvog animoziteta. Očigledno imaju zajedničkog sina i žele jedno drugom samo dobro. Jednostavno nije bilo suđeno.

Izvor je dodao:

– Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o bilo čemu o svom životu van ekrana. I ona i Karlo su veoma povučeni ljudi.

I zvuči kao da je ponovo spremna za ljubav. Greta (62) trenutno glumi u novoj TV seriji, Darbi i Džoan, kao udovica Britanka koja putuje po Australiji sa penzionisanim detektivom u kamperu.

greta skaki 5
Foto: Profimedia

Nedavno su je pitali da li bi želela da krene na sličan put u stvarnom životu i odgovorila je:

– Viziju u mojoj glavi prati prelep, sposoban muškarac pored mene, da me zaštiti i podeli putovanje.

Pored Matea, ona ima ćerku Lejlu Džordž (30) sa glumcem Vinsentom D’Onofriom za kojim je, kako se tada pisalo, bila “luda od ljubavi” i zbog kog nije radila 4 godine, jer ju je raskid toliko duboko pogodio.

greta skaki 6
Foto: Profimedia

Lejla je bila nakratko udata za oskarovca Šona Pena, ali su se razveli ranije ove godine.

Izvor: Kurir

Pevač Riki Martin optužen za INCEST, preti mu 50 godina zatvora

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
16 Shares
Share via
Copy link