Magazin Poznati

Oca su joj pretukli nasmrt, majka je preminula u roku od 3 dana, životni put Danice Maksimović posut je trnjem

danica maksimović
Foto: Nova.rs

Životni put glumice Danice Maksimović pun je uspona i padova, odavanja poroku, porodičnih tragedija, skretanja sa puta na koji se ipak uvek vraćala kao pobednik, piše Nova.rs.

Kao mala je upala u kreč i dobila zapaljenje hilusa, a veoma rano ostala je i bez oba roditelja, i to pod nemilim okolnostima.

– Tata je nastradao tako što su ga pretukli nasmrt, a mama je preminula u roku od tri dana. Izgubila sam oba roditelja, što je teško, kao da vam je neko posekao koren, rekla je Danica.

Glumica se kasnije odala alkoholu kog je uspela da se reši zahvaljujući nevenčanom suprugu i njegovoj ljubavi, ali i sinu Milošu Loliću koji je uspešan reditelj. Porok je sada daleko iza Danice, koja je tada potražila i stručnu pomoć.

– Veoma je bitno da kad skreneš s puta, znaš da se vratiš na kolosek i da nađeš u sebi snage. Ja sam kratko bila u tom problemu, nije to kod mene dugo trajalo. Bila sam sportista, moj organizam se bunio protiv toga, ali sam uletela u zamku, nisam ni bila svesna.

Onda sam se osvestila, i hvala milostivom bogu, pored sebe sam imala svoju porodicu, ljubav svih, i svoje dete i sestru. Naravno, tražila sam stručnu pomoć, jer stvarno je najvažnije da, kad imate problem, odete na pravu adresu.

Treba da promenite ceo režim života, da izbegavate društvo koje konzumira alkohol, da biste se izvukli dok ne stanete na noge.

Ovo govorim s distance od skoro dvadeset godina, ali uvek ću nekim savetom pomoći svima koji se nađu u toj situaciji, rekla je glumica.

Izvor: Nova.rs

Vesna Zmijanac spavala na grobu zbog rakije, Danica Maksimović tukla po litru votke dnevno

70 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap