Magazin Poznati

Misteriozna kao poreklo imovine, ko je lepa Jovana, žena ministra Tome Mone?

jovana toma moma
Foto: Printscreen

Ministar za spoljnu i unutrašnju trgovinu, Tomislav Momirović, oženjen je Jovanom, sa kojom ima ćerku Tatjanu i sina Đorđa. O Jovani se ne zna gotovo ništa, a retko se pojavljuje sa suprugom u javnosti. Međutim, kada se pojavi sa njim na javnim dešavanjima, zaljubljenici u modu kažu da uvek izgleda besprekorno i elegantno, piše Zadovoljna.rs.

Jovana je i ambasadorka modne kuće u vlasništvu porodice svog supruga, a u jednom intervjuu otkrila je kako je politika uticala na njihov brak.

– Sve manje vremena provodimo zajedno kao porodica. On je i ranije puno radio, ali smo tada uvek mogli da izdvojimo vreme za nas u smislu putovanja, mogli smo da računamo da će prisustvovati proslavama, sada više nije tako, rekla je Jovana.

U istom intervjuu otkrila je kako vaspitava decu.

– Slobodno mogu reći da sam ja stroža od Tome, baš zbog toga što on manje vremena provodi s decom. Za tatu je rezervisana igra i razonoda, a sve obaveze obavljam ja kao loš policajac. Samim tim moram da budem stroža. Što se tiče saveta, pošto su oni još mali, trudimo se da ih vaspitavamo na sopstvenim primerima. To je možda najteže jer u celom tom procesu moramo i sebe da menjamo, kazala je Jovana.

Izvor: Zadovoljna.rs

Toma Mona super genije: Litijum je bila naša šansa da izmislimo internet

Share via
Copy link