Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpija je najstrastvenija žena Zodijaka koja će zauvek ukrasti srce muškarcu

zena skorpija

Za svaku ženu se može reći da je strastvena na svoj način. Neke to rade direktno, a neke su malo diskretnije. Ipak, jedna dama Zodijaka nikada ne prođe neopaženo. Nju ili volite ili mrzite, ali niko na nju ne ostaje ravnodušan i nemoguće ju je ignorisati.

Žena Škorpija je magnetična, zavodljiva, vredna, istrajna, manipulativna i ratoborna žena kojoj sopstvena strastvenost ne da mira čak ni kada spava.

Uvek bez greške predoseti kada joj neko “radi o glavi”, dok ona sama vrlo vešto sakriva svoje tragove.

Kada se duboko zagledate u njene oči, u njima se vidi neobuzdani plamen strasti. Ona osvaja svojim prodornim i upadljivim očima, senzualnošću i stavom. Pleni svojim zavodljivim i tajanstvenim osmehom, koji je čini još privlačnijom.

Ona ne trpi izdaju i svoje poverenje će dati samo onimakoji su joj se pokazali kao najpouzdaniji.Ljubomorno čuva ono što je samo njeno i to vešto skriva.

Slepo veruje u aprtnerovu odanost, sve dok se ne uveri u suprotno. Tada postaje osvetoljubiva, cinična i pokazuje svoju destruktivnu stranu koja se se do tada sakrivala iza ljupke, druželjubive i zavodljive osobe.

Nije lako imati je za šefa, jer joj se morate prilagoditi. Ima čelične živce da otkrije najdublje tajne i prilično ima visoke zahteve.

Za nju važi da ne bira sredstva na putu do cilja. Kada ne veruje partneru, kreće da ga kontroliše. Ljubav sa njom je prožeta vatrom, peripetijama, intenzitetom i neizvesnošću.

Ona se filmski pamti i nikad ne zaboravlja. Pogotovo ukoliko ste raskinuli sa ženom rođenom u ovom znaku. To je bilo sve samo ne jednostavno.

Njoj strasti u intimnim odnosima ne nedostaje. Zavodnica je koja osvaja harizmom, a ne garderobom koju nosi. Njena direktnost i izdržljivost ratnice joj u isto vreme predstavljaju najjače oružje, ali joj stvaraju i rane.

Slabiće ne trpi, a životnu sreću ostvaruje kroz potomstvo i za decu će učiniti sve. U ljubavi se daje dušom i telom! Zna da mrzi koliko i da voli. Kada je budete sreli, znajte da ćete sa njom proživeti uzbudljivu priču koju ćete pamtiti čitavog života.

Bik, Škorpija i Jarac su najpouzdaniji prijatelji i nikada neće izdati vaše poverenje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
2.9K Shares
2.9K Shares
Share via
Copy link