Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Škorpija, mračna zvezda horoskopa

Najseksipilniji, nedokučiv znak horoskopa – žena Škorpija. Zavodljiva, puna strasti i prodornog pogleda koji može da „svuče“ vaše odbrambene mehanizme jednim treptajem. Puna temperamenta, satkana od strasti i mistike, dama Škorpion je jaka ali konfliktna ličnost.

Naravno, ona dobro zna da muškarci vole da veruju kako zapravo oni zavode i osvajaju i zato će pametno da odigraju svoju ulogu; ali ne dajte se zavarati, jer pravila igre ipak određuje ona.

Žena Škorpija dopustiće onome za koga proceni da zavređuje njenu pažnju da naizgled vodi igru, da se razmeće i da uživa u svojim zavodničkim sposobnostima – dok će ga s druge strane vešto namamiti u mrežu u koju će ušetati sam i svojom voljom. Ali jednom kad uđe, teško će da pronađe izlaz…

Žena Škorpija kao užareni magnet

Njeno najsnažnije oružje je svakako njen prodoran pogled – njime će nemilosrdno da probija i najtvrđi oklop.

Muškarac koji joj se približi s namerom da je zavede hrpom laži vrlo brzo će da odustane od takvih ideja, jer će pod žarom tih magičnih očiju da rastopi i izbrblja i ono što nije ni u snu nameravao da kaže.

Da bi to postigla, žena Škorpija neće morati ništa da kaže: umesto rečima, slomiće foliranta snagom volje i svojom hipnotičkom energijom.

Dragi muškarci, ne očekujte da vam se žena rođena u znaku Škorpije „obesi“ oko vrata i da pred prijateljima vitlate njom kao nekim trofejom!

Ne, ona će uvek da zadrži pravu dozu suzdržanosti i da vam da do znanja da treba da se osećate srećnima što je odabrala baš vas.

Žena Škorpija i njena mračna strana

Ako je povredite, spremite se da upoznate njenu mračnu stranu. Malo je reći da je žena Škorpija zlopamtilo – jer ona zaista nikad ne zaboravlja i jako teško oprašta. Čak i kad svi drugi odmahnu rukom i kažu: „Ma pusti, nije više važno“, ona i dalje ne zaboravlja čime ste je tačno povredili.

Kad voli, onda voli celim bićem – i isto očekuje od svog partnera. Ako ste u vezi sa ženom Škorpijom, zapamtite da za vas sme da postoji samo ona i to podjednako fizički, kao i psihički.

Za nju nisu moderne veze u kojoj svaki partner zadržava svoj deo slobode; ne, ona voli vezu u kojoj će muškarac da bude samo njen, sve dok ih smrt ne rastavi (ili ona ne odluči da je vreme za razlaz).

Žena Škorpija i ljubomora

Ljubomora Škorpije već je postala legendarna i čvrsto vam preporučujemo da ne proveravate na svojoj koži koliko ima istine u tim pričama – jer bi lekcija mogla da bude vrlo bolna! Svoj intimni život će ljubomorno da čuva od drugih; žena Škorpija ne voli da joj se njuška po segmentima života za koje smatra da se tiču samo nje.

Jedna od takvih svakako je i njen seksualni život.

Pa ako ste muškarac i ako ste sve ovo pročitali samo zato što vas zanima ima li u pričama o vatrenosti žene Škorpije zaista istine – savetujemo vam da budete oprezni: u vezi sa Škorpijom ćete sasvim sigurno ostati bez daha, u prenesenom i u doslovnom smislu te reči!

VIDEO: Otkrijte 10 istina o Škorpijama!

Pročitajte dnevni horoskop

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

609 Shares
609 Shares
Share via
Copy link