horoskop-ribe
i.vimeocdn.com/
Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Riba

Kakva je žena koja je rođena u znaku Ribe? Koje su njene karakteristike, šta voli, a šta ne podnosi?

Izgled

Ovo su najženstvenije žene, i po izgledu i po ponašanju. Imaju obline, ali pošto veoma vode računa o liniji gotovo nikada nemaju problema sa viškom kilograma. Naglašene grudi, lepa kosa i zanosan, tajanstven pogled je ono što ih u svakom pogledu krasi. Žena Riba je veoma senzualna, voli lepu garderobu i nakit. Međutim, nije joj bitno da prati modu nego osluškuje sebe i tako se i oblači. Graciozni pokreti, posebno lepa stopala i lepe noge ističe u prvi plan.

[fliiby]https://flii.by/file/qqlgl4svuq0/[/fliiby]

Karakter

Prema svima je prijateljski nastrojena, pa s pravom očekuje da takvi budu i drugi prema njoj. Ipak, pošto izaziva znatiželju, neretko i zavist, povlači se u sebe i pravi odbrambeni mehanizam. Veoma je plemenita i požrtvovana. Spremna je da za prijatelje kojih nema mnogo, ali su pravi i odabrani, sve žrtvuje. Često menja raspoloženje i ima veliku potrebu da bude zaštićena, iako ume da se veoma dobro snađe i sama. Kod drugih izaziva potrebu da je štite, maze i da stalno neko o njoj brine. Mnogo je samostalnija nego što bi se to moglo pretpostaviti.

[fliiby]https://flii.by/file/p23kie2kwn1/[/fliiby]
Karijera, novac

Sa novcem vešto barata i voli da kupuje ono što joj se dopadne, bez obzira na to da li joj je to potrebno ili ne. Što se karijere tiče, samo prividno nije ambiciozna, a u stvari može postići mnogo, ali joj je najvažnije da radi ono što voli. Nije tip osobe koja može da radi nešto što joj nikako ne odgovara. Najviše joj odgovara posao u kojem njena ličnost izbija u prvi plan, posebno njene emocije i smisao za estetiku. Voli poslove koji joj omogućavaju kontakt sa mnogo ljudi, nova prijateljstva i putovanja.

Ljubav

Strastvena, kontradiktorna, impulsivna, promenljivog raspoloženja, lako se uvredi, ali lako i oprašta. Nažalost, sa njom je lako manipulisati, jer je željna pažnje i ljubavi. Spremna je da bude u dugoj i napornoj vezi ili braku sa nekim ko joj ne odgovara, ali se ljubavi ne odriče. Iako je moralista i ne priželjkuje paralelne veze, često joj se upravo to događa jer nikada nije ravnodušna na ljubavne izjave i zavođenja. Može biti prilično površna i detinjasta u ljubavi. Ne podnosi monotoniju, pa očekuje da joj svaki dan bude drugačiji. Ako sretne muškarca koga smatra čovekom svog života, spremna je na mnogobrojne žrtve – do sledeće prilike.

[fliiby]https://flii.by/file/nksrbss6byn/[/fliiby]
Porodica

Dom i porodica su joj važni tek kada ih ona osnuje. Kao mlada prilično je buntovna i ne slaže se najbolje sa roditeljima, ali to ne pokazuje otvoreno. Radi ono što ona hoće, može se mlada udati ili uraditi nešto protivno stavovima roditelja, ali nju to ne brine. Za majku i oca ona je uvek devojčica kojoj je potrebna zaštita, pa iz takvog odnosa izvlači maksimalnu korist. Smeta joj svaka vrsta mešanja u njen život, makar bilo i dobronamerno.

Kako Ribe podnose raskid?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share