Horoskop Horoskopski znakovi

10 očaravajućih osobina koje Ribe čine savršenom ženom i idealnom životnom saputnicom

seron stoun

Ribe su poslednji znak u zodijačkom točku. Dame Ribe su najbolji partneri i ljubavnice jer su prilično efikasne u održavanju ravnoteže između posla i života. Njihov jedinstveni spoj intuitivnog uvida i senzibiliteta je ono što ih čini da se ističu i označavaju ih kao najprivlačniji znak zodijaka.

Kao vodeni znak, žena Riba je empatična, mistična, romantična i maštovita što je čini idealnim izborom za životnog i ljubavnog saputnika. Njeno veliko srce, toplina i velikodušnost mogu bez napora da namame svakoga, dok njena porodično orijentisana ličnost pomaže da svi ostanu zajedno i zadovoljni.

Veoma je osetljiva na potrebe drugih, a ne samo na svoje. Da biste saznali više, pogledajte 10 šarmantnih karakteristika tipične žene Ribe koje će vam ponuditi sveobuhvatan uvid u njenu ličnost:

1. Ona je empatična

Jedna od najprivlačnijih osobina žene Riba je njeno saosećajno držanje. Ona može da oseti vaš bol i učiniće sve da vas uteši i zaštiti. Ona će biti ljubazna prema svima i trudiće se da sve vreme širi radost i sreću.

2. Sanjar i romantična

Zahvaljujući svojoj lojalnoj, osetljivoj strani i inherentnom saosećanju, žena Riba se ispostavlja kao najbrižniji i najnežniji partner.

Zbog svoje maštovite ličnosti, ona nastavlja da pravi nadrealne scenarije svoje ljubavne veze i takve fantazije doprinose njenom romantizmu. Iznenaditi svog partnera slatkim poklonima i gestovima je njena jača strana.

3. Ljubazna i pažljiva

Žena Riba nikada ne veruje u uživanje u samoći i umesto toga će pokušati da uključi svoju porodicu u svaki plan koji napravi. Voli da uživa u društvu članova porodice i zato se uvek dodatno trudi da bude sa njima.

4. Puna poverenja i uvek prisutna

Uvek možete računati na ženu Ribu kada vam je potrebna. Ona će biti tu za vas, bez obzira na sve. Ona će ići iznad svojih granica za sreću svojih voljenih, a čak i ako mora da ostavi po strani svoj važan posao, sigurno hoće.

Štaviše, ona samo pokušava da vidi najbolje u svojim bliskim i dragim ljudima i pokušava da ih inspiriše fokusirajući se na njihove pozitivne stvari i osobine.

5. Ona je velikodušna i podržavajuća

Astralni element Riba je voda, što znači da su Ribe fine, velikodušne i pune podrške. Žena Riba je ljubazna i svoj deo sreće, bogatstva i uživanja deli sa drugima kako bi eskalirala i pojačala radost.

6. Autentična i iskrena

Iskrenost se uvek ceni u očima žene Ribe jer se i ona sama pridržava istog principa. Ona je iskrena i nikoga ne može i ne želi prevariti.

Ona je pouzdana i autentična i nikada vas ne može i ne želi dovesti u zabludu. Više bi volela da sluša surovu stvarnost umesto da se teši u laskavoj laži.

7. Ona je jednostavna i ne voli dramu

Žena Riba ne veruje u hvalisanje i uvek će više voleti jednostavan život. Ona pokušava da učini svoj život jednostavnim brisanjem stvari koje obuhvataju upadljivost, blistavost i dramatičnost.

Umesto da ulaže u materijalne stvari, ona više voli da provodi vreme u šetnji prirodom i uživa da hoda bosa po pesku ili da se bavi baštovanstvom.

8. Duboki mislilac

Jednom kada podelite svoje nevolje sa ženom Ribom, ona će pokušati da sagleda vašu situaciju iz svake perspektive kako bi je rešila na najbolji mogući način.

Pošto je vođena srcem, možda će joj trebati dodatno vreme da pažljivo proceni vaše probleme, ali uvek iznađe najbolje potencijalno rešenje.

9. Ona je zaštitnik

Urođeno stvorena da neguje, puna ljubavi i nevina, žena Riba će vas zaštititi i braniti tako što će vas unapred pripremiti za teške trenutke.

Pošto je intuitivna, moći će da prepozna loše i dobre stvari koje drugi ne mogu, stoga, uvek će stati uz vas, bez obzira koliko je teško vreme i situacija.

10. Ona je orijentisana na porodicu

Žena Riba ne samo da ulaže svoje vreme u svog partnera, već se podjednako trudi da razume prijatelje i porodicu svojih najbližih. Ona je usredsređena na porodicu i pokušava da uključi sve dok pravi bilo kakav plan ili donosi bilo kakvu odluku. Uvek je na strani porodice.

Kakva je tvoja rivalka ljubavnica po horoskopu i šta možete očekivati od nje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

23 Shares
Share via
Copy link