Magazin

Žena odsekla mužu polni organ i bacila ga u WC šolju, pa ušetala u policijsku stanicu i sama se prijavila

hapsenje-zena
Foto: Shutterstock

Dajan dos Santos Farijas (34) napala je svog 39-godišnjeg muža 22. decembra u porodičnoj kući u Aibaji u Sao Paolu u Brazilu, nakon što je otkrila da je on navodno spavao sa njenom 15-godišnjom nećakom.

Dajan je priznala zločin i policiji rekla da je namamila svog muža na se*sualni odnos, poručivši mu preko telefona da planira da nosi erotski donji veš.

Ali, nakon što mu je zavezala ruke i noge za krevet svojim donjim vešom i isključila svetla, izvukla je žilet i počela da nasilno seče njegov polni organ, prenosi B92.

komentariše navode da je spavao sa njenom nećakom tinejdžerkom, preneo je “Dejli mejl”.

– Sve se dogodilo veoma brzo – rekao je on opisujući kako je očekivao se*s, kad ga je njegova žena u mraku iznenada uhvatila za genitalije i odsekla mu penis žiletom.

– Onda sam je gurnuo i stavio ruku tamo, krv je šikljala. Pitao sam je zašto je to uradila – rekao je on.

Rekao je da je njegova žena “posesivna” i da mu je nedavno razbila nov telefon iz ljubomore.

– Ali… ništa u životu se ne dešava bez božje dozvole. Što se tiče toga da li joj opraštam, istina je da je bog taj koji mora da oprosti, ali da joj je sa moje strane oprošteno – rekao je on.

Prema lokalnim medijima, Dajan je ušetala u lokalnu policijsku stanicu sa svojim bratom nedugo nakon napada 22. decembra.

– Dobro veče policijo, došla sam da se predstavim jer sam upravo odsekla penis svom mužu – navodno je rekla žena.

Takođe je rekla da je fotografisala odsečeni organ pre nego što ga je bacila u toalet, a objasnila je da je to uradila jer je “čula da je moguće prišiti ga ponovo”.

Odvedena je u pritvor, u kom se nalazi već mesec dana do okončanja istrage, i optužena je za pokušaj ubistva.

Policija nije komentarisala njene optužbe da joj je muž spavao sa 15-godišnjom nećakom, a “Dejli mejl” navodi da je dozvoljeno doba za saglasnost na polni odnos u Brazilu 14 godina.

Uhapšen perverznjak koji je pratio devojčice i pokazivao im polni organ

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link