Lifestyle Magazin

Dala 2 miliona dolara na operacije da zadrži bivšeg koji je obožavao divlje mačke (FOTO)

Žozelin Vajldstajn koja nosi nadimak „Žena mačka“ pre operacija je bila prava lepotica, a onda se navukla na plastiku, pišu domaći portali podsećajući da je ova dama dobila nadimak upravo zbog brojnih estetskih operacija kojima se podvrgla u proteklih desetak godina, a s kojima je, sudeći po fotografijama, svakako preterala.

Reč je o ženi koja je nakon razvoda 90-ih godina prošlog veka u sudskom sporu dobila više od dve milijarde dolara.

Danas je u srećnoj vezi s gotovo 20 godina mlađim modnim dizajnerom Lojdom Kejnom. Ono zbog čega se mnogi smeju su izjave njenog verenika koji tvrdi da nikada nije otišla pod nož iako je to jasno kao dan.

– Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer Žozelin je uvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije radila svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas –  rekao je i šokirao javnost.

*

Žena mačka
Fotografije Jocelyn iz sedamdesetih godina prošlog veka | Foto: schreenshot 433 Instagram

Mnogi ne razumeju zašto je dotična toliko radila svoje lice, jer po fotografijama iz prošlosti, jasno se vidi kako je bila lepa žena.

Fotografija u galeriji u nastavku teksta datira iz vremena kada joj je lice bilo prirodno i definitivno nije izgledala kao danas kada, sudeći po komentarima, svojom pojavom ledi krv u žilama…

Žozelin se proslavila 90-ih kada se razvodila nakon 21 godine braka od poznatog trgovca umetninama Aleka Vajldstajna, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dve milijarde dolara.

Upućeni su za Žozelininu izobličenost i opsednutost estetskim korekcijama krivili upravo njenog bivšeg supruga koji je po svaku cenu želeo da ona izgleda više nalik na mačku, a posledice njegove psihološke torture ostale su trajno vidne.

Na operacije je potrošila preko dva miliona dolara, a sve kako bi udovoljila svom bišem suprugu Aleku koji je imao strast prema velikim, divljim mačkama. Međutim, Vajldstajn, koji je preminuo 2008. godine, je takve pretpostavke svojevremeno oštro demantovao.

– Ona je luda. Uvek bih saznao poslednji šta je uradila. Mislila je da može da popravlja svoje lice kao da je parče nameštaja. Koža ne funkcioniše tako. Ali, ona nije slušala – rekao je u intervjuu za „Vanity Fair“.

Izvor: wanted.mondo.rs

Srpske lepotice koje bi ove slike iz mladosti najradije zapalile (FOTO)

128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link