Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Devica ne traži samo pravog muškarca, ona traži savršenog i radije će ostati sama

snazna zena

Posvećena, snalažljiva, diskretno duhovita, vredna, praktična, razborita, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena pod ovim horoskopskim znakom. Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge ljude s nogu znanjem i intelektom.

Ona je Devica!

Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli zasniva na stvarnosti, a ne na mašti. Ona korača kroz život sa nogama čvrsto na zemlji, koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orijentisana na detalje, ovo je ‘žena dinamit’ koja bukvalno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme radije provodi u dugim šetnjama prirodom ili radeći u bašti.

Njena velika vrlina je što je uvek i svuda na vreme. Možda izgleda hladno i odsutno, ali je zapravo stidljiva i neodlučna.

Ljubav

Potpuno posvećena u vezi, Devica je pouzdana i odana, i odvaže svaki detalj pre nego što se nekome posveti. Radije bi bila sama nego sa pogrešnom osobom – ona ​​ne traži samo onu pravu, ona traži savršenu osobu za sebe.

To ne znači da ona traži nekoga ko je savršen (jer takav ne postoji), već nekoga sa kim će se savršeno slagati. U ljubavi su joj važni i detalji, pa od partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirisnih sveća i romantike.

Skromna i konzervativna u mnogim oblastima života, Devica voli da njihov partner preuzme inicijativu. Stroga prema sebi, važna joj je potvrda partnera. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica će biti tu za svaki važan događaj u životu njenih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane ljudi koji su joj važni.

Njena kritičnost i praktična ličnost čine je drugaricom koja ume da da odličan savet, ali samo kada se od nje traži, jer se samoinicijativno ne „petlja” u tuđe poslove.

Kada žele da joj se zahvale na pomoći, njeni prijatelji to treba da urade na diskretan način.Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnom izražavanju emocija. Više cene jednostavne i tihe izraze zahvalnosti.

Izgled

Mladačko ovalno lice, oštar i iskričav analizirajući pogled, dug nos, veliki, širok osmeh, delikatna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala su fizičke karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

Vrh glave je obično primetno veći, što je povezano sa visoko intelektualnim umom. Njen izgled je generalno impresivan i Device se odlično nose. Glavni fizički adut Device je njen vitak stomak.

Stil

Prefinjenost i vanvremenska odeća su zakoni kojih se Djeva nepokolebljivo pridržava. Voli odeću u kojoj može da ide sa posla na ručak, večeru ili večernji izlazak.

Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans, jer ovaj otmeni znak uvek želi da miriše sveže. Koliko joj je zaista stalo do svog izgleda, diskretna i samozatajna Devica ne želi da otkrije svima i ne želi da svi to znaju.

Zemljane boje poput sive i žute i tamnoplave su njene omiljene boje. Njena garderoba je puna praktičnih i sofisticiranih komada, a elegantno će doterati i najležernije odevne kombinacije.

Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora upotpuniti kompletan izgled i podići ga.

Perfekcionistička priroda Device posebno dolazi do izražaja u kupovini.

Pažljivo proverava da li je sve u redu sa predmetom koji joj se dopada, a njenom oštrom oku ništa ne može promaći.

Kada ide u kupovinu, lako je možete pronaći u odeljenju zdrave hrane, jer Devica vodi računa o njenoj ishrani i njenoj vitkoj figuri.

Nije ni čudo što mnogi smatraju Devicu čuvarom kvaliteta.

Izvor: zadovoljna.hr, ATMA

Ljubavno savršenstvo: 4 para Zodijaka čiji je brak osuđen na uspeh i dugovečnost

Čitajte Luftiku na Google vestima

37 Shares
Share via
Copy link