Koronavirus Srbija

Korona buknula sa žurke Željka Mitrovića, zaražena deca vlasnika Pinka

zeljko-mitrovic-viziri

Sin i ćerka iz braka Željka Mitrovića sa nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, Sandra i Aleksandar Mitrović, pozitivni su na koronavirus, javlja portal Nova.rs.

Kako navodi taj portal, nakon proslave rođenja unuke Željka Mitrovića, na kojoj je bila i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je zaražena virusom COVID-19, testirana su i starija deca vlasnika “Pinka”, a rezultati su za oboje bili pozitivni.

Pretpostavlja se da su se zarazili tokom slavlja upriličenog povodom rođenja unuke Željka Mitrovića, kaže izvor za Nova.rs.

Vest da je Željko Mitrović postao deda među prvima je na društvenim mrežama objavila voditeljka “Zadruge”, koja je bila jedna od gošći na njegovoj žurki.

Nekoliko dana kasnije, bila je i među zvanicama Svetlane Cece Ražnatović na proslavi rođenja njenog unuka Željka.

Ubrzo se ispostavilo da je voditeljka pozitivna na koronavirus, zbog čega su svi sa kojima je bila u kontaktu upućeni na testiranje. Ispostavilo se da je zaražena i Svetlana Ražnatović, njen sin Veljko i pevačicin lični frizer i najbolji drug Anastastije Ražnatović, Stevan Radivojević.

Kako bi proverili sve ove navode, ali i to da li je koronavirus ušao u televiziju “Pink”, s obzirom na to da je i voditeljka “Zadruge”, Dušica Jakovljević zaražena, novinari portala Nova.rs kontaktirili su Željka Mitrovića.

Odgovor su dobili od Mitrovićeve PR službe.

– Zavisno od teme i njegovog (Željko Mitrović, prim. aut.) dnevnog rasporeda, mi zakazujemo intervjue kao Press služba Mitrovića, a da li mogu da vam obezbedim odgovor na svako pitanje, to, verujte, ne mogu da vam garantujem, jer dnevno dobijam barem deset poziva na ovu temu.

Tako da, kada bi on to radio, samo bi se time bavio. Vi ste sve već pustili na vašem portalu. Ne razumem što me zovete?

Valjda zovete da pitate za komentar pre nego nešto objavite – kazala je Vujanović aludirajući na tekst koji je prethodnog dana objavljen na sajtu Nova.rs.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt i sa majkom Sandre i Aleksandra, međutim, Sonja Mitrović Hani nije odgovarala na njihove pozive i poruke.

Željko Mitrović: Zadruga je jedini ozbiljan karantin, ušao bih i ja da ne moram da radim

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link