Magazin

Gepekovanje, polna infekcija, druženje sa Veljom Nevoljom: Željko Mitrović sprema pakao Baki Prasetu

zeljko-baka
Foto: Instagram/Zeljko Mitrovic/Baka Prase

Vlasnik televizije „Pink“ Željko Mitrović odgovorio je na optužbe jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji je u svom lajvu naveo kako mu Mitrović duguje pare.

Željko se sada ponovo oglasio ovim povodom, i to na društvenoj mreži Instagram.

– O ovom malom go*ancetu i seljačiću Baka Prasetu, koji mi je nekad bio prijatelj, iz etičkih i moralnih principa neću da pišem o vremenu koje je Baka Prase proveo u gepeku, i zašto to nije prijavio policiji, neću da pišem ni o njegovim poznastvima i zajedničkim rođendanima sa Veljom Nevoljom i drugim prpadnicima klana, takođe, neću da pišem o tome zašto je namerno preneo infektivnu mononukleozu Nataliji Š., polnim putem, ali hoću da dam izjavu nadležnim organima o svojim saznanjima, ako me budu zvali zbog ove objave! Film koji od večeras sprema dokumentarna redakcija televizije Pink o Baka Prasetu, nalog nije dobila od mene, oni su potpuno autonomna redakcija i samo su me obavestili šta rade! Let it be! (Neka bude tako!) – napisao je Željko.

– U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama – poručio je u toku današnjeg dana Željko Mitrović u postu gde je i okačio video Bogdana Ilića.

Za šta je tačno Baka Prase optužio Željka Mitrovića, pogledajte u videu ispod.

Baka Prase o poznanstvu s Veljom Nevoljom: Mislite da bih Belivuku smeo da kažem ne?

Izvor: Blic

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

194 Shares
194 Shares
Share via
Copy link