Poznati Vesti

Željko Mitrović pozvao Baku Praseta da zajedno idu na poligraf

baka-prase-zeljko-mitrovic
PrtSc/YouTube

Medijskom ratu, koji se nedeljama vodi između vlasnika „Pinka“, Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne vidi se kraj.

Oni su izneli su brojne optužbe jedan protiv drugoga, a javna prepirka između njih glavna je tema medija već nedeljama.

Jedna od stvari za koje su se međusobno optuživali jeste da su bili sa maloletnim devojkama.

Mitrović je tvrdio da je Baka Prase bio sa maloletnom devojkom, a potom je ona otkrila šta se zapravo desilo.

Naime, novinari „Pinka“ javili su se devojci za koju misle da je bila sa jutjuberom, a ona je potom prepisku poslala Baki Prasetu.

– Poštovana, kao što ste već verovatno ispratili, borimo se protiv uznemirujućih zločina Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a kako ste vi bili jedna od devojaka koja se našla u jutjuberovom stanu u kom se desio čin obljube nad maloletnim licem, značilo bi nam kada biste istupili i progovorili o tom iskustvu – pisalo je u poruci ispod koje je bila potpisana redakcija „Pink“.

Devojka je ostala anonima, ali je Baki poruku prosledila.

zeljko mitrovic
Printscreen/Instagram/zeljkomitrovic

– E, Bogdane, ja sam ona što je bila u tvom stanu od 14 godina. Ništa nisam imala sa tobom, i sam znaš. Ne želim da me masnokosi meša u išta. To bih zamolila – piše u poruci koja je objavljena.

Željko Mitrović se ponovo oglasio na svom Instagram profilu i pozvao jutjubera da se obojica podvrgnu poligrafskom ispitivanju.

– Evo jednog muškog predloga za Baku! Da nas dvojica u sledeću četvrtak zajedno, dobrovoljno odemo na poligraf – detektor laži i da lepo vidimo ko je bio sa maloletnicom, a ko ne? Bako, nemoj da si pi*ka, ovo je lako i ne traje dugo. Seljačina kriminalna kaže jesam, pa nisam… Vidi Džoni, predlažem jednostavno rešenje, pre nego što krene tvoja ‘Nevolja‘ sa utajom poreza – piše u Instagram storiju Željka Mitrovića.

Izvor: Nova.rs

Priveden Baka Prase, daje izjavu policiji zbog prijave Željka Mitrovića

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

200 Shares
200 Shares
Share via
Copy link