Poznati Srbija

Baka Prase i Željko Mitrović ugovorili poligraf za četvrtak

baka-prase-zeljko-mitrovic
PrtSc/YouTube

Vlasnik televizije „Pink“ Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, vode višenedeljni medijski rat, a prema poslednjim objavama, oni su ugovorili odlazak na poligraf, gde će obojica biti podvrgnuta ispitivanju.

Nakon brojnih tvrdnji koje su obojica izneli u javnost, juče je Željko Mitrović odlučio da pozove Baku Praseta na poligrafsko ispitivanje.

– Važno je da ovo uradimo dok je ovaj lažovski seljačić još na slobodi! Tri dana ga dozivam da skupi hrabrosti i da ne bude strina, tetka ili baka sve jedno – napisao je Mitrović i dodao da poziva Ilića da sledećeg četvrtka zajedno odu na poligraf – detektor laži.

Jutjuber mu je nakon toga odgovorio da pristaje.

– Pristajem da idemo na poligraf, masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja. Da vidimo ko je ubica, a ko ne – napisao je Baka Prase.

Posle objave Bogdana Ilića, ponovo se oglasio vlasnik „Pinka“.

– Dogovoreno! Javi u koje vreme ti odgovara u četvrtak – napisao je Mitrović na svom Instagram stoiju, pa se nadovezao u objavi na ovoj mreži.

– Baka Prase je prihvatio moj predlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni!!! Vidimo se u četvrtak!

Izvor: Nova.rs

Željko Mitrović pozvao Baku Praseta da zajedno idu na poligraf

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap