Magazin

‘Raspamprčio sam seosku varalicu 10:1’: DJ Žeks i Savo nastavljaju rat

Manojlović Mitrović
Foto: Screenshot

Sukob između vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i direktora kampanje Kreni-promeni Sava Manojlovića ne jenjava, a prepucavanje se nastavilo na Tviteru.

Mitrović je na svom profilu izvređao Savu nazivajući ga „seoskom varalicom“, kao i da ga je „raspamprčio peticijom 10:1“.

Ipak, Savo nije ostao imun na ove uvrede, te je ukazao Mitroviću da emituje reprizu njihovog TV duela na Pinku.

„Ovoj seoskoj varalici nije dovoljno što sam ga raspamprčio peticijom 10:1 i što sam ga istaslačio u duelu 20:1, nego bi sad da uvodi preki sud i hapsi i to bez suda i zakona! P.S.Ja danas platih jos 127 miliona porez na prihod gradjana-lični porez, a ti Savo“, objavio je Mitrović na svom Tviteru, uz fotografiju koja ilustruje štand Pink-a koji je pun ljudi, dok je štand Kreni – promeni potpuno prazan.

Manojlović je kratko odgovorio na ovu provokaciju.

„Emituj reprizu“, napisao je Savo.

„Emitovao bih da nisi preglup za Pinkove gledaoce! Tocila i retardi idu samo na kabl“, odgovorio mu je Mitrović u svom maniru.

Podsetimo, u pitanju je repriza TV duela između Mitrovića i Manojlovića u emisiji „Pravi ugao“ kod novinarke Ljubice Gojgić, koja se emitovala na RTV-u. Oni su se našli u duelu nakon rasprava na Tviteru, kada su ugovorili televizijsko obračunavanje.

Atmosfera je bila burna, a Mitrović je kroz celu emisiju vikao, prekidao voditeljku emisije kao i drugog sagovornika, vređajući i psujući, ali i optužujući Manojlovića „kako je prodao imovinu na Kosovu“.

Sve je počelo nakon što je Kreni – promeni pokrenula peticiju da se ukine nacionalna frekvencija za TV Pink i TV Happy, što je Mitrovića razbesnelo, te je krenuo da vređa Manojlovića na Tviteru.

Tada je Željko MItrović pozvao direktora kampanje organizacije Kreni–promeni Manojlovića da zajedno budu gosti emisije „Hit tvit“ na toj televiziji.

Ipak, dogovorili su se da se nađu na „neutralnom“ terenu i da to bude emisija „Pravi ugao“.

„Moj jedini uslov je da i PINK emituje direktno ovu emisiju“, napisao je tada Manojlović na Tviteru.

Taj uslov vlasnik Pinka nije ispunio, ali to nije njegovo jedino neispunjeno obećanje.

On je takođe tokom emisije rekao proveriti ko je iznajmio termin“ za jeziv spot o Oliveru Ivanoviću, a koji je prikazan na TV Pink pre nego što je u Ivanović ubijen na Kosovu. Odgovor javnost još uvek nije dobila.

Na kraju, Mitrović se ponovo razbesneo verovatno jer je saopšteno da će Manojlović podneti sudu predlog da se po službenoj dužnosti Željku Mitroviću i Milomiru Mariću delimično ili u potpunosti oduzme poslovna sposobnost, saopšteno je iz ove organizacije.

Kako su naveli iz Kreni-promeni, prema zakonima Republike Srbije punoletno lice koje u svojim postupcima neposredno ugrožava sopstvena prava i interese ili prava i interese drugih lica može biti delimično lišeno poslovne sposobnosti i može mu se odrediti staratelj.

Izvor: Nova

Mitrović i Marić bi mogli pred sudom dokazivati da su poslovno sposobni i da im ne treba staratelj

26 Shares
Share via
Copy link