Srbija Vesti

Ponošu satima nije bio dozvoljen ulaz u Srbiju, BIA planirala da porazgovara s njim

zdravko-ponos-257326-725x408
Foto: N1

Drugoplasirani na predsedničkim izborima i osnivač Pokreta Srce Zdravko Ponoš na kraju je uspešno prešao granicu i dozvoljeno mu je da uđe u Srbiju, nakon što su ga službenici zadržali gotovo dva sata na graničnom prelazu Batrovci.

Ponoš je rekao da se na kraju nisu pojavili pripadnici Bezbednosno informativne agencije (BIA). Inače, kao razlog zadržavanja službenici na graničnom prelazu su Ponošu ranije naveli da „dolaze pripadnici BIA kako bi obavili razgovor sa njim“.

– BIA se na kraju nije pojavila nego su mi vratili dokumenta i rekli su mi da sam slobodan. Ja sam tražio da mi daju neki papir na osnovu čega su me zadržali skoro dva sata, na šta su mi oni na to rekli da ne mogu – izjavio je Ponoš.

Na njegovo pitanje službenicima na granici da li na kraju dolaze pripadnici BIA ili su odustali, Ponošu je odgovoreno da ne mogu to da mu kažu.

– Šta god da su planirali, verovatno je na sam razvoj događaja uticalo to što se ovo odmah pojavilo u medijima – zaključio je Ponoš nakon što je njemu i njegovoj porodici dozvoljen ulazak u zemlju.

Izvor: Nova.rs

Mićko Ljubičić ponovo pocepao, u liku Šljivoljuba Prepečenice, voditelja mamurnih vesti (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

55 Shares
Share via
Copy link