Magazin Srbija

Voditelj Fokusa pokušao da isprovocira Ponoša pitanjem o Vučiću, pa ostao posramljen

ponos-2

Gostujući u emisiji „Fokus“ na televiziji B92, predsednički kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu“ Srbije, Zdravko Ponoš, uspeo u jednom trenutku da zbuni svog domaćina Olivera Jakšića, koji pokušao da ga isprovocira pitanjem da li će priznati izborni poraz od Aleksandra Vučića.

Gostovanja opozicionih političara na režimskim televizijama prava su retkost, a kad se dogode, gotovo po pravilu voditelji emisija nastupaju kao PR službenici SNS.

Tako je bilo i tokom gostovanja Ponoša, kog je domaćin, Oliver Jakšić, poznatiji kao gospodin Fokus, pokušao, između ostalog, da navede da kaže kako će izgubiti izbore od kandidata naprednjaka, Aleksandra Vučića.

Odgovor ga je, međutim, iznenadio. Ponoš je odgovorio kontrapitanjem što je poremetilo zbunjenog Jakšića.

Jakšić: Govorite o pobedi. Hoćete li, evo, ukoliko se desi da izgubite izbore… Hoćete li priznati rezultate? Ili kao vaše kolege… Pojedini, ne svi iz koalicije, smatrate unapred da će izbori biti pokradeni?

Ponoš: Rado ću vam odgovoriti, ako vi meni odgovorite da li ćete 3. aprila poneti kišobran kad krenete u grad?

Jakšić: Šta to znači, ne razumem… Objasnite?

Ponoš: To isto što ste vi mene pitali. A mogu i drugačije da odgovorim – mislim da vi treba da pitate Aleksandra Vučića da li će on priznati rezultate izbora koje će izgubiti?

Jakšić: Znači, sigurni ste u pobedu…

Srećno ljudi, prijatno: Uvek i svuda budi kao Ponoš kada ga zaskoče SNS aktivisti (VIDEO)

Izvor: Nova.rs.

1.2K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap