Magazin

Srećno ljudi, prijatno: Uvek i svuda budi kao Ponoš kada ga zaskoče SNS aktivisti (VIDEO)

ponos aktivisti sns

Penzionisani general i opozicioni predsednički kanditat Zdravko Ponoš dao je primer kako treba da se ponaša političar, državnik i neko ko pretenduje na mesto predsednika države.

Naime, Ponoš se susreo da aktivistima SNS-a, istrpeo sva njihova dobacivanja i provokacija i staloženo sa njima porazgovarao.

Naprednjaci su iskoristili priliku da pokušaju da isprovociraju Ponoša, te su dobacivali „Hrvat, Hrvat“, jer je Zdravko Ponoš rođen na teritoriji današnje Hrvatske, ali on se nije obazirao na niske provokacije, pa je nastavio da razgovara sa njima.

Naprednjaci su bili vidno zbunjeni njegovim smirenim stavom, jer su navikli (od svog Šefa) na prepirke, vređanje i psovke, a ne na gospodsko ponašanje.

Razgovor je trajao kratko, a Ponoš se ljubazno pozdravio s njima na kraju rečima: Aj’, srećno ljudi, prijatno“, na šta su mu zbunjeni naprednjaci odgovorili sa „Prijatno“.

Upravo ovakvim stavom, Ponoš pokazuje da je zaista neko ko bi bio pomirljiva politička figura, jer predsednik države treba da predstavlja jedinstvo naroda, što sadašnji svakako ne radi…

Izvor: Direktno

Pikac učinio da SNS aktivisti zažale što su pokucali na njegova vrata

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

4.9K Shares
4.9K Shares
Share via
Copy link