Magazin

Zatvoren restoran Bake Praseta u NS zbog hrane u obliku muškog polnog organa i sanitarnih nepravilnosti

baka prase
Foto: Printscreen

Jutjuber Baka Prase nedavno je otvorio lokal u Novom Sadu, koji je sada sanitarna ispekcija zatvorila.

Naime, kako je sanitarna inspekcija navela, oni su utvrdili mnogo higijenskih nedostataka, zbog kojih je bilo neophodno da se radnja zatvori, piše 021.

U zapisniku o inspekcijskom nadzoru se navodi da je sanitarni inspektor konstatovao da u objektu nije uspostavljen sistem bezbednosti hrane HAACP, da nije bilo termometra za merenje temperature, i da je pakovanje mesa bilo direktno na podu.

Međutim, sanitarna inspekcija je poslala obaveštenje i inspekciji rada jer osoba koja se predstavila kao menadžer objekta nije imala validan ugovor o radu.

Ovaj lanac restorana vodi firma „Asia Fast Food“, a oni su istakli da je inspekcija postupila neprofesionalno, jer su prvobitne prijave bile zbog „neprimerenog oblika“ hrane.

Palačinka koja se u restoranu brze hrane „Kod Bake“ zove palačinkarina je u obliku muškog polnog organa što je očigledno mnogima zasmetalo, pa su uputili prijavu.

Naime, sanitarna inspekcija je navela da će „u vezi sa neprimerenim oblikom hrane koja se pravi i uslužuje“ u objektu obavestiti ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo.

Baka Prase kupio stan u „Beogradu na vodi“ za 1,5 miliona evra (VIDEO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link