zena blizanac
Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto žena Blizanac ne može da ostari

Njima ljubavi nikada nije dosta – čak i u staračkim domovima se venčavaju više nego pripadnici drugih znakova. A možda je to i zato što žena Blizanac zapravo ne može da ostari.

Žena rođena u znaku Blizanaca važi za zabavnu, društvenu, magičnu i provokativnu. Izgleda vrlo mladoliko i izuzetno je harizmatična – uz nju se svako oseća mlađe nego što jeste i zato joj se i opraštaju ćudljivi ili manipulativni ispadi.

Inače je dosta nepredvidiva i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti onom distanciranom i arogantnom.

Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nije preterano zainteresovana za duge ljubavne veze. Uostalom, dosta je zaljubljive prirode. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost i ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban da je intelektualno izazove.

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca nije baš blagoslov za finansije (njene ili suprugove, svejedno) i često podrazumeva ekscentrični izgled koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Non-stop je u pokretu i nema tog koncerta, premijere, značajnog okupljanja, koje bi ona mogla da propusti… Ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Sve što misli, misli bar duplo bolje od partnera.

Međutim, ako joj se partner prepusti s poverenjem – otkriće mu nove svetove i učiniti da se oseća osveženo i večno mlado.

S njom je svaki novi dan kao novi život. To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna da pruži smisao.

I da… puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za najtraženiji koncert ili vrhunski sportski događaj. Sve što traži je da i vi nju ponekad iznenadite…

Horoskopski znak koji važi za najlepši

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc