lima
Horoskop Horoskopski znakovi

ŽENA BLIZANAC: Šarmantni vetropir

Žene Blizance odlikuje prijatan izgled, pre svega zbog toga što umeju da pronađu svoj stil i prikriju nedostatke. Vitke su, sitnih kostiju, lepog tena i sjajnih radoznalih očiju, zadržavaju mladalački izgled i ponašanje čak i u poznim godinama.

Žena Blizanci je veoma društvena, obožava skupove i interesantne ljude, sjajan je kozer i vrlo sklona flertovanju, ali i “zaobilaženju istine”, mada to ne čini zlonamerno, već da bi se zabavila. Privlačna je suprotnom polu, no, izgled muškarca joj nije bitan – ovu nestalnu osobu zadržaće onaj pored kojeg joj je zanimljivo, jer ono što nikako ne može da podnese jeste dosada.

Obožava intelektualne razgovore, u kojima će doći do izražaja njena visprenost i obrazovanje, biće očarana ako joj sagovornik dobro parira. Lako sklapa poznanstva i prijateljstva koja, međutim, uprkos vetropirastom nastupu, ume da ceni, pa drage ljude uspeva da zadrži uz sebe dugo godina.

Za divno čudo, ova žena je verna bračnom partneru koji može računati na njenu podršku, ali ne i na redovnu ishranu jer, uprkos tome što ne voli da kuva, Blizančica se grozi svakodnevnog “prčkanja” po kuhinji, čak i kada dobije decu.

Nastavak na sledećoj strani

Luftika

Share Tweet Share Share Follow