Magazin

Zašto su Šakira i Pike deci dali srpska imena

Kolumbijska pevačica koja je doživela planetarnu popularnost – Šakira, godinama je u braku sa jednim od najboljih odbrambenih fudbalera na svetu i igračem reprezentacije Španije – Žerarom Pikeom.

Pevačica je od fudbalera starija ravno deset godina, a od 2011. od kako su započeli vezu njihov odnos je pod budnim okom javnosti.

Veza im je od početka u žiži interesovanja medija, a još uvek se nisu odlučili da je ozvaniče pred matičarem, ne pridajući tome veliku važnost.

Pike i Šakira imaju dva sina, a o njihovim imenima se i te kako pričalo na ovim prostorima, s obzirom na to da su oba i te kako česta u Srbiji.

Prvog sina, Milana, dobili su u januaru 2013. godine, a drugog, Sašu, dve godine kasnije.

Kada su Šakira i Pike deci dali pravoslavna imena, mediji su počeli da spekulišu da je ta odluka doneta zbog Šakirinih predaka,

Naime, po jednom verovanju, a pevačica to nije ni demantovala ni potvrdila, otac kolumbijske zvezde Vilijam Mebarak Čadid rođen je u Libanu, i po veroispovesti je katolik, a brojni sajtovi navode da je jedan od njegovih predaka bio Makedonac.

Po drugoj teoriji, Vilijam je odrastao u gradu Zale u Libanu, gde većinu stanovništva čine Grci i pravoslavci iz Sirije, pa navodno odatle potiče veza između imena Milan i Saša, i Šakirine porodice.

Poznati par od početka zabavljanja rođendane proslavlja istog dana, jer su oboje rođeni 2. februara, a upoznali su se 2010. na snimanju njenog spota za pesmu „Waka Waka“.

Popularna neobična imena među Novosađanima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

35 Shares
Share via
Copy link