Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto su Ovan, Vaga i Lav najveći egoisti Zodijaka?

Ako je zdravo voleti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta ljubav je malo izraženija nego kod drugih. Od 12 znakova zodijaka ova tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe, piše Index.hr.

Ovan

Rođeni u znaka Ovna obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lepe stvari i lepe ljude, a trude se i same da budu najlepše što mogu.

Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su da hvale sami sebe hvaliti i sami sebe i pričaju o svojim postignućima.

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista veruju da su od drugih bolji u svemu.

Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće skroz suprotna jer retki mogu da se nose s njihovim egom.

Za Jarca, Bika i Devicu april će biti najgori mesec u godini

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
410 Shares
410 Shares
Share via
Copy link