Horoskopski znakovi Horoskop

Lavovi žude za komplimentima i žele ih neprestano

Čak i ako ne verujete u horoskop i to da znak Zodijaka u kojem ste rođeni ima bilo kakav uticaj na nečiju ličnost, nije na odmet da se upoznate sa nekim od osnovnih osobina horoskopskih znakova i imate ih u vidu kada sa nekim stupate u odnos.

Ovo su neke od glavnih karakteristika osoba rođenih u znaku Lava.

Vole kada su u centru pažnje

Lavovi vole da im se divite i osećaju se najbolje kada upijaju pohvale od drugih. Što znači da bi trebalo da budete spremni da mu stalno delite komplimente. Za sve. Počevši od njihovog uspeha, preko njihovog pojavljivanja, do nečeg smešnog što su rekli. I prihvatite činjenicu da nećete biti jedini koji vrednuju njihove kvalitete; Lavovi često poseduju magnetnu silu i privlače pažnju svih oko sebe.

Veoma su samouvereni

Lavovi su veoma samouvereni u svoje sposobnosti i mnogo cene svoju vrednost. I dok samouverenost definitivno može biti dobra stvar, može biti i negativna strana ako izmakne kontroli i činiće vam se da je Lav previše fokusiranim na sebe, čak do te mere da ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje vama.

Oni su strastveni i romantični

Lavovi mogu biti izuzetno strastveni. To se odnosi na njihovu ljubav prema romantici i seksualne odnose.

Imaju vatrenu ličnost

Znakom Lava upravlja Sunce (što objašnjava zašto se osećaju kao da su centar univerzuma). To takođe objašnjava zašto su ponekad toliko bahati. Oni su otvoreni, neustrašivi, snažni i spremni da velikom brzinom uskoče u svaki izazov ili situaciju.

Teško im je da isprate vezu

Lavovi se zagreju, ali im je teško da isprate do kraja. Kada veza počne, Lav može biti uzbuđen i lako se može zaljubiti, ali to obično ne traje dugo. Ne zato što Lav ne želi da nastavi da izlazi sa vama, već zato što im je teško da isprate, a ponekad ih je potrebno „gurati“ da bi nastavili da rade na vezi.

Oni su lojalni

Lav će učiniti sve što je potrebno da zaštiti one koje voli. Oni su neverovatno lojalni i granično posesivni, ali te emocije potiču iz dobre namere posvećenosti i ljubavi kada Lav oseti da se slaže sa nekim ko je jednako posvećen vezi.

Oni imaju želju za životom

Ako želite da budete sigurni da će vam žurka proći dobro, pozovite nekoliko Lavova. Lav uvek voli da se zabavlja i ima pravu žudnju za životom. Zaista vole zabavu i igre za bilo koji uzrast, tako da očekujte da ćete sa njim probuditi svoje unutrašnje dete. Vole da se dobro zabave, a kada provodite vreme sa Lavom, nema sumnje da ćete se dobro zabaviti.

Vole da imaju kontrolu

Jednostavno, Lavovi vole da budu glavni. To je ono što ih čini uspešnim u poslovanju, ali i ono sa čime se možete teško nositi kada ste u vezi. Lavovi su navikli da vuku konce, upravljajući svim situacijama (i ljudima) oko njih, i da su u poziciji superiornosti i vođstva. To nije nužno loš kvalitet; u stvari, ovom svetu treba više samopouzdanih, pametnih, entuzijastičnih vođa. Ali kada izlazite sa Lavom, ponekad je teško to tolerisati, zato se pobrinite da znate u šta se upuštate.

Zašto su Ribe i Bik idealni partneri za Škorpiju?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš