Magazin Novi Sad

Zašto su Julijana i Dario najcarskiji bračni par u Novom Sadu

Za Julijanu i Darija iz Novog Sada 25. novembar prošle godine bio je najrodnosniji dan u životu. Njih dvoje su pred porodicom i prijateljima izgovorili sudbonosno “DA”, ali nije to ono što ih izdvaja od ostalih bračnih parova.

Ovaj par nije baš tako običan, a ni njihov najsrećniji dan nije kao i svaki drugi.

Sreća je veća ako se podeli s drugim

– Pored toga što su mladenci, što je to bio samo njihov dan, oni su rešili da ulepšaju živote i napuštenim, zaječarskim njuškama.

Naime, oni su odlučili da na svadbi, goste kite bedževima sa otiskom šape svog kućnog ljubimca Lakija, kog su udomili sa ulice!

Sav novac od kićenja stigao je do nas – rekla je za portal Pet face Ivana iz zaječarskog udruženja “Beta”.

Kako nam je rekla, čak 18.500 dinara donirali su ovi “neobični mladenci” i na taj način pomogli da ovo zaječarsko udruženje otplati deo duga za hranu!

Hvala u ime svih njih

– Malo je reći da su nas ovim divnim gestom ostavili bez teksta.

Još jednom želimo javno da im se zahvalimo i podsetimo koliko su humani i divni! Hvala što pomažete da se borimo za njihove živote.

Mnoooogo njuškica vas ljubi i želi najdivniju budućnost – dodala je Ivana.

Čestitkama se pridružujemo i mi iz redakcije Luftike i sigurni smo da će ovi plemeniti i humani ljudi imati svu sreću u životu, jer kako kažu – DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

Psi ispred bolnice strpljivo čekali beskućnika koji brine o njima (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Debilno je mesati pojmove. Car je car a dobrotvor je dobrotvor ili Humana osoba. Ovim prilikom pisac ovog teksta ili to tzv novinar je ispao devil I glupava budala. Car je vladar Koji he osvajanjem osvojio drive drzave, te postal car. Novinari zaglupljuju neuke ljude

771 Shares
771 Shares
Share via
Copy link