Lifestyle

Zašto se najveći broj muškaraca loži na ovakve žene?

Pre nekoliko dana smo pisali o tome kakvi muškarci najviše privlače žene i zašto, a sada istu temu obrađujemo iz drugog ugla – zašto većina muškaraca “otkida” na ovaj tip žena.

Odgovor na to pitanje pokušao je da nam da Mladen Petković u svom tekstu za Esquire. 

Poruka na zidu koja mi je poželela dobro jutro dok sam čekao na semaforu glasila je – “Od žena preferiram ribetine one bahate i kurčevite koje na sebi nose stotinu muških želja, a u sebi želju za samo jednim. Pasioniran kolekcionar mudrosti ispisanih na zidovima pomislio sam nakon ove -“A koji ne preferira!?”

Svi se mi ložimo na te malo bahate, kučkaste, skoro pa savršene žene.

Pitanje koje mi se vrzmalo po glavi bilo je, kakav tip ide uz takvu ribu? Verovatno uspešan. Ne bogat, ne mafijaš ne tatin si, ne tajkun. Uspešan znači na TI sa samim sobom!

Za muškarce nisu bitne ni lepota ni godine. Bitni su ostvareni rezultati koji ostaju iza. Sa više ostvarenih poena dobijamo na odvažnosti. Sigurnost koju stičemo, znači da biramo, ne da budemo birani.

Vrsta žena iz napisane mudrosti na zidu igra samo glavne uloge, krupan kadar. Okružene ženama koje su zastale ulozi najboljih drugarica. Muškarc koji ide uz ovakvu vrstu žena mora mnogo da radi i da radi na sebi.

Svi mi želimo savršenstvo ali često zaboravljamo da poradimo na sopstvenom. Nekad je lepo priznati samom sebi da ste prosek. Posle lakše prihvatate bolje, i lakše se nosite sa njima. Lepo je leteti ali temelj mora da bude stabilan. Nekada su najuspešnije veze između najbolje drugarice i najboljeg druga.

Dok sam pokušavao da vidim gde sam ja u tim redovima ispred žena koje na sebi nose milione muških želja, na semaforu je prebacilo na zeleno. Verovatno sam na nekoj sredini…skrenuo sam desno u novi dan tako običan gradski, zimski…

Šta je za srpske devojke savršen muškarac

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

83 Shares
Share via
Copy link