Magazin

Zašto ne žele da otkriju gde je Dankino telo? 3 su moguća razloga

nestala-devojcica-danka-ilic

Zoran Šašić, zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP), rekao je da su osumnjičeni priznali krivično delo ubistvo devojčice Danke Ilić.

– Osumnjičeni su priznali krivično delo, i detaljno ga opisali. Tokom saslušanja, jedno lice je više od dva sata opisivalo izvršenje krivičnog dela, dok je drugo lice, nakon što je počelo da priznaje i opisuje, kasnije odlučilo da se brani sa slobode. ćutanjem – rekao je Šašić.

Ali ostaje činjenica da, iako je jedan od osumnjičenih ubica sve priznao i detaljno opisao strašni zločin, a i drugi je u kratkoj izjavi priznao zločin, dvojica osumnjičenih radnika Vodovoda iz Bora nisu rekli policiji. gde je sve ovo vreme bilo telo devojke.

Tri moguća razloga

Za to postoje tri moguća razloga.

Jedna od opcija je da su bili toliko pijani da nisu znali gde se nalazi telo devojčice. Podsetimo, policija je saopštila da su bili pijani tokom prvog poligrafskog testiranja. Ne zna se tačno u kakvom su stanju bili kada su odlagali telo, niti kada su ga premeštali, ali su očigledno dugo bili u alkoholisanom stanju krili telo, kako proizilazi iz svedočenja, umešana su još dva člana porodice Dragijević.

Druga mogućnost je da su devojčici uradili nešto još strašnije od ubistva gušenjem. Ali ako su priznali sve ostalo, nije jasno zašto ne bi priznali i gde su pomerili telo. U svakom slučaju, za njih se već traži doživotna robija.

Treća opcija je da postoje neki drugi bitni elementi krivičnog dela, drugi ljudi ili nešto drugo, što osumnjičeni ne žele da se otkriju.

Kako god da je slučaj, smrt brata osumnjičenog, koji je, po sopstvenom priznanju, učestvovao u skrivanju tela, mogla bi da bude još jedan uteg u pokušajima da se pronađe telo male Danke i da se njenim roditeljima pruži bar prilika da se oproste od njenoj.

Potraga za Dankinim telom se nastavlja, ali je neizvesno da li će ono ikada biti pronađeno.

Danku udarili automobilom, pa telo bacili na divlju deponiju, uhapšeni radnici Vodovoda

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link