Balkan Magazin

Zagrepčanin tužio bivšu ženu zbog dnevnika: “Testisi su mu bili maleni kao i ona stvar”

sudnica
Foto: flickr.com / James Robinson

Ivo iz Zagreba optužio je bivšu suprugu Sunčicu (65) da je 2022. godine u hodniku njihovog zajedničkog stana u Zagrebu okačila stranicu svog dnevnika, koja je ujedno i tema sudskog spora.

Kako je saopštio Opštinski prekršajni sud u Zagrebu, ona je navodno objavila stranicu iz svog rukom pisanog dnevnika, gde je pisalo da je oralno zadovoljavala bivšeg supruga.

“Onda mi je rekao da će poći sa mnom ako ga oralno zadovoljim. Onda sam ja krenula i bilo mi je čudno koliko su mu testitsi bili maleni kao i ona stvar”, navodila je navodno žena u svom dnevniku.

Prema sudu, postupak je rezultirao znatnom uznemirenošću i povredom dostojanstva žrtve. Sunčica je time počinila prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Kako se navodi u presudi, okrivljena je u pismenoj odbrani navela da prvenstveno ističe da nije izvršila delo za koje se tereti. Sa tužiocem Ivom, koji joj je bivši suprug, vodi veliki broj sudskih postupaka nastalih zbog narušenih međusobnih odnosa, koji su rezultirali povredom imovinskih prava, uključujući stan u Zagrebu.

Okrivljena je negirala optužbe da je ovaj list dnevnika okačila u hodniku stana. Ona kaže da je reč o svesci u kojoj je pisala svoje snove, uključujući i onaj koji je predmet ovog postupka, i da sveska, kao i njene druge lične stvari, nisu bile u stanu kada je uspela da uđe u nju u februaru.

Ona dalje navodi da je krađu prijavila policijskoj stanici u februaru 2022. godine i uspela da uđe u stan uz intervenciju policije. Ona i njen bivši imaju nekoliko sudskih sporova, pa pretpostavlja da je to prijavio on nakon što je pronašao njenu svesku u stanu.

Igor je priznao da je zbog finansijskih poteškoća pokušao da iznajmi stan porodici tako što im je izdao svoju polovinu, ali to nije dobro išlo jer su ga ljudi koji koriste stan upozoravali da ih njegova bivša žena ometa dok žive tu.

On je odbacio sumnje da je svesku pronašao i sam napisao spornu stranicu. Nakon saslušanja bivših supružnika, brojnih svedoka i policije koja je intervenisala, sudija je odbacila optužbe protiv Sunčice jer smatra da nema dokaza da je upravo ona napisala i objavila spornu stranicu dnevnika. Presuda je tako proglašena ništavna.

Izvor: b92, 24sata.hr

Rekla je sudbonosno „da“, a 3 minuta kasnije zbog loše fore zatražila razvod

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link