Horoskopski znakovi

Za Ovna, Škorpiju i Jarca jun će biti najteži mesec

Najeksplozivnija planeta, Mars, ulazi u retrogradni hod krajem juna i može da napravi pakao od života mnogima. Ipak, za Ovna, Škorpiju i Jarca ovo će biti najkritičniji period. Možete očekivati česte čarke i svađe na ivici incidenta. Oni koji imaju problem sa kontrolom besa biće stavljeni na iskušenje do krajnjih granica.

OVAN

Vaša vladajuća planeta, strastveni i nemilosrdni Mars, retrogradno se pojavljuje krajem juna. Ali, kako retrograd uvek uključuje loš period, sigurno ćete osećati efekte tokom celog meseca.

Pošto se ovo dešava u vašoj 11. kući zajednice, imaćete želju da budete slobodni i pratite sve društvene događaje na koje naiđete.

Ovnovi će imati poteškoća u prevazilaženju prepreka i neprijatnosti sa kojima ćete se suočiti.

ŠKORPIJA

Retrogadni Mars donosi probleme energetskim Škorpijama. Ali ova mračna faza za Škorpije počinje mnogo ranije, zato što je Pluton retrogradan od 22. aprila, a to znači da će vas vladajuće planete staviti u vrlo neugodan položaj.

Obratite pažnju na to da li ljudi kojima pristupate žele vašu pažnju, jer trenutno preterujete u svemu. Ako usmerite svoju pažnju u pravom pravcu, ovo bi mogao biti jedan od vaših najproduktivnijih meseci.

JARAC

Dvadeset i osmi jun donosi pun mesec u vašem znaku. Iako ovo može biti vreme čudesnih otkrića, neverovatnih transformacija i duhovnih poklona, ponekad može biti stvarno teško vreme za Jarčeve.

U junu, možete naučiti nešto što niste želeli znati ili biti snažno pogođeni vašim emocijama. Saturn je retrogradan tokom punog meseca, što će vas učiniti mnogo osetljivijim.

Jun može izazvati da razmišljate o drastičnim promenama u vašem životu.

Osobine koje ne podnosimo kod horoskopskih znakova

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
95 Shares
Share via
Copy link