Magazin

Vulin: Ne moram da budem ništa, baviću se pisanjem i novinarstvom

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je Aleksandar Vučić pod velikim pritiskom svoje partije i koalicionih partnera po pitanju formiranja nove vlade. Vulin dodaje i da njegova stranka nije tražila ni jedno ministarsko mesto i da on ne očekuje da se nađe u novom skupštinskom sazivu.

“Predsednik Vučić neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, pa ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi i spoljnopolitički prioriteti”, rekao je Vulin za TV Pink, a preneo 021.

On je naglasio da se zahvaljujući poverenju Vučića “borio za Kosovo i Metohiju, pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, bio ministar odbrane”.

“Ministar odbrane, to je najviši stepen koji možete da dobijete u politici. Posle toga ne moram da budem ništa, nikada više da se bavim politikom”, rekao je on i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.

Vulin je naveo da narod očekuje promenu te da, što se njega tiče, promene mogu da počnu od njega.

Kako kaže, Pokret socijalista ima tri poslanika u Skupštini Srbije, biće deo vladajuće koalicije i uvek će glasati za sve predloge Vučića.

Vulin smenio načelnika koji je lečio Vučića, vojni sindikat poručuje: Udaljite Vulina

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
180 Shares
180 Shares
Share via
Copy link