Novi Sad

Ministar Vulin u viziti na Tvrđavi: Dođite na Exit, ali nemojte da se drogirate

pas-exit
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kome će se održati muzički festival Egzit i naglasio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen.

Rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova i članovi Operativnog štaba referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o preduzetim merama i stanju bezbednosti uoči početka festivala.

– Učinićemo sve da svakog narko-dilera uhapsimo i privedemo pravdi, ali isto tako ni konzumenti narkotika neće biti pošteđeni, učinićemo sve da im maksimalno otežamo mogućnost za kupovinu i konzumiranje narkotika. Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i tuđe živote – istakao je ministar unutrašnjih poslova, prenosi Dnevnik.

On je naglasio da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz različitih organizacionih jedinica koordinisanim i marljivim radom, kao i prošle godine, učiniti sve da posetioci muzičkog festivala Egzit budu bezbedni i sigurni, baš kao što će učiniti sve da se svakodnevni način života Novosađana zaštiti.

vulin-exit
Foto: MUP

– Za četiri dana trajanja Egzit festivala očekujemo prisustvo više od 200.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva, veliki broj pripadnika policije angažovano je na obezbeđenju prostora na kome se Egzit održava, ali su pripadnici policije i 24 časa angažovani na obezbeđenju kampa za posetioce festivala, na Štrandu. S obzirom da se protiv naše države vodi specijalni rat i da su lažne dojave o postavljenim bombama česte, posebnu pažnju posvetili smo aktivnostima protivdiverzione zaštite, preventivni protivdiverzioni pregledi vršiće se svakodnevno – poručio je Vulin uoči početka muzičkog festivala Egzit.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da će za vreme trajanja Egzita biti angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Novi Sad, te da će posebno biti angažovani prilikom održavanja vatrometa.

Pulin Vulin na vojnom poligonu uz komandu “tetka iz Kanade” napada neprijateljski bunker (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

285 Shares
285 Shares
Share via
Copy link