Magazin Srbija

Vučić predaje Arapima netaknutu prirodu Srbije i pravi igralište za najbogatije Evropljane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponosno je izjavio da je tokom posete Ujedinjenim Arapkim Emiratima dogovorio saradnju na brojnim poljima i nova ulaganja tamošnjih investitora u Srbiju.

„Razgovarali smo o svim temama, o poljoprivredi, kako možemo da izvozimo više poljoprivredne proizvode, o dodatnim ulaganjima, o Beogradu na vodi kojim se ponosim“, rekao je Vučić za RTS, a preneo portal BIZlife.

Na konstataciju da se Abu Dabi ponudio da bude centar za izvoz našeg voća, povrća, poljoprivrednih proizvoda u ceo zaliv, Vučić je rekao da je to tačno, ali da mi moramo da se potrudimo da bolje pakujemo i bolje smrzavamo voće i povrće.

„Imamo bolje voće nego Rumuni, ali oni ga bolje upakuju, i bolji su u zamrzavanju. Da ne pričam o drugim problemima sa stočnim fondom, ali radimo na tome, popravićemo to i napravićemo dobar rezultat“, rekao je Vučić.

Dodao je da će i oko Beograda na vodi biti dobrih vesti, jer veruje da će doći neki od najvećih svetskih brendova.

„To znači da će Beograd da bude toliko privlačan za sve turiste širom sveta, da ćemo veliki posao moći da napravimo, da će naši ugostitelji brzo nadoknaditi gubitke zbog korone. Samo da pobedimo koronu, da možemo da otvorimo i grad, zemlju, sve naše kapacitete“, rekao je Vučić.

Istakao je da se razgovaralo o novim ulaganjima u Srbiju, kao i da će naredne nedelje uslediti poseta Halduna al Mubaraka, kako bi se razgovaralo o tome.

„Razgovaraćemo o tome da na nekim drugim lokacijama, ne gradskim, vidimo gde možemo da napravimo najbolje i najekskluzivnije rizorte, u potpunoj divljini, a da to mogu da koriste najbogatiji Evropljani i svi drugi, da zarađujemo pare i da obezbedimo ljudima da žive bolje“, rekao je Vučić.

Priobalje kod Futoga nekada je bilo zeleni pojas, sada je postalo deponija i pustara – uništeno 17 hektara šume

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Unistio je Beograd sa nekontrolisanom gradnjom, i prenaseljenoscu,bukom, uvozom auto otpada iz Evrope,haos i parking pod prozorima zgrada sad rasprodaje prirodu. Neka prodaje njegovu Bosnu Arapima.

OGLAS

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link