Magazin Srbija

TV duel Vučića sa 5 opozicionara koji nisu mogli da mu odgovore (VIDEO)

vucic-video
Printscreen

Prvog čoveka države odavno bije glas da izbegava svaku vrstu sučeljavanja sa svojim neistomišljenicima, da je nedovoljno hrabar za nenameštene debate i pitanja, a oni koji su baš ljubomorni na istorijski napredak Srbije spremni su i da ga nazovu i kukavicom.

Iako za njega, zbog brige za Srbijom, praktično ne postoji kampanja, iako deluje da mu je teže od Zelenskog zbog rata u Ukrajini, lider naprednjaka Aleksandar Vučić pronašao je ovih dana vremena za mini turneju po televizijama sa nacionalnim frekvencijama. I ne samo to, uspeo je čak i da zapuši usta svim dušebrižnicima koji ga neosnovano prozivaju da ne sme na TV duel sa opozicijom.

Kako pomenuti pljuvači, zarobljeni u svojim “bablovima”, ne bi imali mogućnost da mu to više prebacuju, medijski tim predsednika Vučića se dosetio genijalne ideje – njegov oponent ne mora da bude fizički u studiju kako bi se duel zaista odigrao, dovoljno je da se pojavi u formi montiranog video snimka.

To je omogućilo Vučiću da ispuni davno dato obećanje i izađe na duel sa čak petoro opozicionara:

– Evo sad prihvatam, dovedite ih petoricu i ja ću izaći na kraj sa njima petoricom. Bez ikakvih problema. Dovedite ih svu petoricu ja ću da ih pobedim svu petoricu – obećao je pre nekoliko godina predsednik.

Tako su se na televiziji Pink sinoć pojavili snimci petoro opozicionara – Vuka Jeremića, Vladete Jankovića, Dušana Teodorovića, Marinike Tepić i jednog od Vučićevih protivkandidata na izborima za predsednika – Zdravka Ponoša.

S druge strane bio je Vučić, spreman da snažno i hrabro odgovori na sve što se bude čulo na snimcima.

Mada se u početku suzdržavao i odelevao pritiscima upornih medijskih profesionalaca Dušice i Srđana, naposletku je popustio i ušao u duel sa video snimkom Zdravka Ponoša.

Uredno je sačekao da njegov protivnik završi izlaganje i nije ga prekidao nijednog trenutka, da bi potom, na Ponoševu konstataciju da su predstojeći izbori zapravo borba između dobra i zla, odgovorio:

– Kad ne umete da pričate o socijalnim i ekonomskim temama, pričate ovako, jer ljudi znaju kako je bilo u vreme vaše vladavine. Je li zlo kad uništavate vojsku ili kad rešavate probleme vojske – upitao je Vučić video snimak Zdravka Ponoša.

I to bi bilo to. Predsednik je rasturio video snimak sa Zdravkom Ponošem, koji nije imao mogućnost da mu odgovori, jer to i jeste poenta ovog TV duela – karatak red montiranog materijala i duži monolog šefa naprednjaka.

S obzirom na to da se kampanja zahuktava i da medijski tim predsednika svakodnevno demonstrira napredak na polju inovacija, ne bi bilo iznenađenje ukoliko u nekom od narednih gostovanja, tokom ove TV turneje, Vučić umesto table, koju u poslednje vreme vuče sa sobom od emisije do emisije, ponese holograme Ponoša, Jeremića, Tepić, Jankovića, Teodorovića i da poređa sve njih s jedne strane, a on sam da bude s druge strane.

Pobedio bi ih sigurno, a narod bi shvatio da državu vodi čovek koji se ne plaši holograma svojih protivnika.

Izvor: Nova.rs

Hit tvit prekinut na 20 sec: Tadić pravio aviončiće od Brnabićkinih papira

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link